tirsdag den 17. januar 2012

Magi.Magiske måneder, er en vidunderlig bog, sprængt fyldt med ideer og andre gode sager.
Jeg syntes det lyder fortryllende med magiske måneder, for hver måneder er jo helt unik og magisk.
Og bogen har fået mig til at fokusere og reflektere over hvad de hver især har at byde på af forunderlige ting. Jeg er jo meget glad for mærkedage, højtider og traditioner, og bogen indenholder dem alle med forklaringer og ideer til de forskellige højtider. Traditioner betyder meget for mig, fordi de binder vores liv sammen, og lige meget hvad der sker i livet, kommer de som perler på en snor, når kalenderen bliver ny og blank. Jeg høre ofte mennesker give udtryk for at det kun er sommer månederne der tæller i livet, det er da synd og skam, at ikke alle 12 måneder har stor og magisk værdi.


Et mål for mig i det nye år, er at fokusere og stor nyde hver eneste af de 12 måneder, og nyde deres storhed og skønhed, og med denne bog og Isabellas havebog som følgesvende igennem året, er jeg allerede fyldt at gode forventninger. Hvilke gaver de har med til mig.

4 kommentarer:

mette b sagde ...

Ja, alle årstider og måneder har hver sin magi. Vi skal bare give os selv muligheden for at se den.

Klem

mig & ipsen sagde ...

Dejlige lyse forventninger du har til de dejlige måneder der ligger forude, nogen med helt sikkert sne, andre med sol og blæst , nogle med lyse nætter, andre igen med gyldent efterår, alle måneder er forskellige.Hvad mon de næste 11 måneder gemmer på til os ?

Megan sagde ...

Det lyder som en skøn bog.

KirstenK sagde ...

Uh hvor er det en god bog..jeg købte den straks den kom ud af trykken...Varme tanker herfra... God betragtning on lyse forventninger til alle årets måneder...står det til mig skal alle have gode og lyse oplevelser!