lørdag den 5. februar 2011

Bagermester


Søren bager som en vild bagermester Harepus.

Det ene dejlige brød, efter det andet... Det frister og indbyder til en god gang tandsmør, men kun en gang med smør og sikken gang.

Brødet hedder intet mindre en Verdens bedste brød, det bages i en gryde og er helt fantastisk sprød.

Opskriften finder du har.

5 kommentarer:

Citronmoster sagde ...

Mums, lækkert brød. Nu får man lyst til lidt natmad :-)

Septemberliv sagde ...

Det ser godt ud!
Det skal prøves. Tak for linket :0)
Sov godt og kramm!

KirstenK sagde ...

Jamen det er faktisk også nærmest verdens bedste brød...jeg bager det i min Rømer topf...

MissMuffin sagde ...

Det ser rigtig godt ud Mette- men var det ikke noget med, at du selv skulle til at lære kunsten om at bage brød:)

Lavendel sagde ...

Spæmdemde...nå..spændende ser det ud og duften????må prøve det straks.