fredag den 4. februar 2011

Natten.


Natten er god...

Natten giver den trætte nye kræfter.
Natten giver den triste, lyse tanker.

Jeg er en natteravn i disse dage, alt er så roligt, stille og fløjlsblødt sort. Det eneste jeg kan høre er nat radions blide toner.

Jeg høre altid radio, den fungere som et lydtapet, og holder onde ånder væk.. Nåe nej det skal ikke tages så alvorligt, men lidt sandhed er der i det..

Da jeg var barn sov min mor meget, og der skulle være stille, derfor føler jeg at stilheden er dyster, og den giver mig en dårlig stemning, hun sov ikke fordi hun træt, men vel for at slippe for verden og hvad den havde at tilbyde..

Når jeg sover alene er radioen min sove makker, gerne P1 hvor der kun er tale...  Jeg er ved at vende mig af i disse dage, for jeg tror ikke at det godt at sove sammen med krisen i mellemøsten, så den er skiftet ud med Mozart..

Godnat her fra Nattens dronning.

10 kommentarer:

by lotte sagde ...

Hej Nattes dronning du er ikke ene jeg er også natteravn og høre P1.

Siffe sagde ...

Kære Mette Queen of the Nights

Ja jeg er osse Natteravn af vane. Tidligere med radioens lydtapet som en nødvendighed. nu om stunder er det stilhedens lyde jeg nyder. Faktisk bliver jeg stresset af det der før virkede beroligende. En lydbog kan jeg dog falde i søvn til, samt Banaby eller Morse på dvd'en..

Jeg håber du sover godt i nat og ønsker dig en dejlig lydhør fredag og weekend.

KH Siffe

Septemberliv sagde ...

Tænk at kunne være natteravn. Jeg elsker de sene aftner/tidlige nætter, alene i stuen. De er der bare ikke så tit, for der er en hverdag efter de fleste nætter.

Håber natten var god og dagen i dag bliver forfriskende (her er det "forfriskende" vådt...)
Kramm!

Olines sagde ...

Jeg nyder også ofte nattens stilhed. Det er blot fra kl. 4 og frem:) Jeg er A-menneske og i nogle perioder rigtig meget og da starter min dag kl.4. Det er så med stilheden og mørket som følgesvende, så resten af familien ikke vækkes.
Dejlig fredag til dig.

Prophecy sagde ...

Det er underligt som man kan have det med stilhed/ikke stilhed. Selv hører jeg sjældent radio eller musik længere, hvor jeg tidligere altid hørte det. Det er fint skrevet; Natten giver de trætte nye kræfter og gør dem lyse :o)

Megan sagde ...

Håber du har haft en dejlig nat og sovet som en dronning!

Og at din dag bliver ligeså god! :)

Knus

Lavendel sagde ...

Heldigvis kan jeg (nu) for det meste sove....er også begyndt at kunne tåle lyd fra fx radione igen...men kun i bilen :-) knuser

Kisser Laptern sagde ...

Sov godt.

Glædelig fredag.
Kirsten

Fynpige sagde ...

God nat Mette. jeg er meget tidligt morgenmennske og står op hvor det endnu er nat...og alt er stille. Ånderne beder jeg om at gå for de forstyrre mit strik *smil*

KirstenK sagde ...

Jeg er også lidt natteravn blot i den anden ende af natten...jeg står op kl 5 og nyder morgenen med lidt småtterier inden arbjde og inden resten af huset vågner op!