mandag den 13. september 2010

Langsom mad.

Slow food på en søndag, hvor bygerne kommer og går, er lige hvad der skal..

En stor sort gryde, en lammebov, en hvidkålshoved, en håndfuld gullerøder og et par kartofler i selskab med ny høstet kommen, timian og lauerbær blade... Som står og småbobler i et par timer, der er langsom mad der smager godt på en langsom søndag..

Akurat lige så langsom som en søndag skal være..

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Lækker søndagsmenu. Her til morgen har jeg fået lyst til aftensmad med ovnbagte rodfrugter en masse, så er efteråret på vej :-)

Madame sagde ...

Hvor lyder det dog lækkert - ja, slowfood er rigtig dejligt, og efteråret kalder på god og langsom mad :-)
Varme klem til dig!

mette b sagde ...

Så lækkert og sensommer og efterår indbyder virkelig til den langsomme madlavning :o)

Klem og god mandag til dig,
mette

Sonnie... sagde ...

Nej, hvor ser det lækkert ud. Jeg gad godt sidde ved dit bord, når gryden serveres :o)
God mandag.

Samtal från min trädgård sagde ...

Det ser dejligt ud og det lyder dejligt. Vi skal nok allesammen tänke lidt mere på langsommelighedens lov, jeg er i hvert fald begyndt.