Slow food på en søndag, hvor bygerne kommer og går, er lige hvad der skal..
En stor sort gryde, en lammebov, en hvidkålshoved, en håndfuld gullerøder og et par kartofler i selskab med ny høstet kommen, timian og lauerbær blade... Som står og småbobler i et par timer, der er langsom mad der smager godt på en langsom søndag..
Akurat lige så langsom som en søndag skal være..
5 kommentarer:
Lækker søndagsmenu. Her til morgen har jeg fået lyst til aftensmad med ovnbagte rodfrugter en masse, så er efteråret på vej :-)
Hvor lyder det dog lækkert - ja, slowfood er rigtig dejligt, og efteråret kalder på god og langsom mad :-)
Varme klem til dig!
Så lækkert og sensommer og efterår indbyder virkelig til den langsomme madlavning :o)
Klem og god mandag til dig,
mette
Nej, hvor ser det lækkert ud. Jeg gad godt sidde ved dit bord, når gryden serveres :o)
God mandag.
Det ser dejligt ud og det lyder dejligt. Vi skal nok allesammen tänke lidt mere på langsommelighedens lov, jeg er i hvert fald begyndt.
Send en kommentar