tirsdag den 22. december 2009

Julehjerter.


Jeg bliver lige nød til at vise jer mine julehjerter..
Fuglene må vente til efter jul.. Og blive syet i stof som ikke er julestof, så kan de hænge og minde mig om at foråret kommer.
Vi har fået mere sne her i nat, og det kommer sikkert mere, for himlen er tung og grå af sne..
I går fik jeg bagt Liselottes julekage, det var svært ikke at smage på den, for den dufter vidunderligt og med alle de gode sager der er i , skal det helt sikkert blive et julehit..
Nå.. nu skal jeg heller ikke finde på mere jeg lige skal lave.. Nu er der bare det jeg SKAL tilbage..
Dorte og Karsten er kommet for at holde jul med datter og svigersøn.. Og tænk i går kom Dorte som pizza bud... Herligt med aftens maden bragt til døren..
Jeg er gået helt død for mandelgave ideer, er der nogen som har en god ide..
Det er jeg sikker på der er..

12 kommentarer:

Huset i Hou sagde ...

Nøøøj hvor er de pæne - jeg stjæler lige ideen - tak for den. Jeg er også lige i gang med at udtænke en ide til mandelgave. De andre år har det været alt fra soduko og de der IQ -puslekugler til baileys - men i år er der tomt for ideer. Jeg lurer ind på din blog senere i dag - det kan jo være der er mere inspiration at hente :-)

Losarinas mor sagde ...

Fine hjerte ! Og sikke en dejlig jul i går i møde :-) Mandelgaven går på skift her hos os- i år er det ældstedatter der skal være opfindsom.

Jule Mig sagde ...

Hvor er de fine !!

Hos er mandelgaven i år, 4 chokolade grise, jeg var nemlig helt blank for ideer.......

Hyggehygge

Annette sagde ...

Mettte, hvor er de skønne de hjerter. Du har været rigtig produktiv i går. En god dag til dig.

MissMuffin sagde ...

De er super søde Mette! Jeg er også stadig rigtig glad for stjernen og jeg tror ikke grenen kommer ned før foråret nærmer sig:)
Hos os er der altid en mandelgave pr. husstand. I år bliver der derfor 3. Jeg vil næsten vædde med, at der er et skrabelod og en marcipangris/chokoladejulemand i dem jeg ikke selv køber.
Jeg har været i chokoladebutikken og købt 2 "chokolade-pinde", som der skal røres i varm mælk for at forvandle sig til lækker kakao...

Annette Ina Hansen sagde ...

Kære Mette
Jeg syntes jo altid noget lækkert spiseligt falder i god jord. Tænker på noget luksus chokolade der er pakket flot ind.

KH Annette Ina

Manna sagde ...

Jøsses dog, Mette. Hvad skal det ende med. Nu ser det virkelig ud til, at du er blevet ven med symaskinen. de er rigtig fine dine hjerter.
Jeg har syet nogle i lidt samme stil og udfyldt dem med lavendel.


En rigtig glædelig jul til dig og din kære familie

Knus fra Juleøen

Tina kristine sagde ...

neeeiii hvor er de bare søde og pæne.... jeg kommer også lige til at stjæle denne idé og mandelgave idé..... puha her kun en ikke særlig kreativ men sød... vi bruger Trip Trap Års nissebørn (der kommer 2 hver år)de er bare så søde..

Madame sagde ...

Sikke dejlige julehjerter! En af de bedste mandelgaver, jeg har fået, var krokusløg til haven - men det er nok bedst til voksne mandelgavevindere :o)

Irene sagde ...

Hvor er de altså fine de hjerter! Hos os er det ofte "Blæksprutten", der er mandelgaven(fåes for 80kr), og så er der en marcipangris eller noget slik til børnene:-)

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er de søde dine hjerter, jeg har fået et brev i min post at der ligger en pakke til mig fra dig, og jeg glæder mig til at hente den i eftermiddag :)

Her på Fyn sneer det igen så jeg håber på at det er til at komme frem når jeg får fri :)
Knus

Kom så igang sagde ...

Hvor er de søde de hjerter.Her har det sneet hele dagen,så måske får vi hvid jul
Kan du have en hyggelig aften