lørdag den 3. oktober 2009

Forsynings angst.

Forsynings angst...
Hvem, ikke mig...

Nå jo... skabet er fyldt op, og trængte til en ordenlig gang oprydning, og et forkromet overblik over hvad der gemte sig i gemmerne...

Hvem der bare havde et gammel dags spisekammer !

PS.. Det er Søren som har indkøbt 16 dåser makrel i tomat.

13 kommentarer:

Anette sagde ...

Ja det ville være skønt med et spisekammer. Men forsyninger har du da bestemt :P God aften til jer. Knus

Manna sagde ...

Et gammeldaws spisekammer med masser af hylder, som er pyntet med hæklet borter, åh hvor kan du da sætte gang i luftkastellerne, men forstår dig udmærket. Jeg har også et forsyningsdepot, der bugner, da meget er indkøbt til julen.

Tina kristine sagde ...

Jubii en artsfælle... Jeg har det osse bedst, hvis jeg ved at mine skabe er fyldte hi hi Og makral i tomat er da godt og kan jo bruges til dyrne osse hi hi min katte er helt pjattet med det men okay ... det er mange dåser at have på lager ;0)

Olines sagde ...

Ha-ha, min øjne fangede også straks de 16 dåser:) Ja, hvem der bare havde et spisekammer. Jeg tror mine skabe og skuffer indeholder samme mængde - uha.

MissMuffin sagde ...

Åha, jeg havde en gammeldags spisekammer i min gamle lejlighed, det savner jeg også!
Når man sån bor på en ø skal man jo være sikker på at have mad nok hvis i sner inde, så jeg forstår godt Søren har sikret sig med makrel:)

johanne sagde ...

Jeg har 2 store skabe stående i stalden, deri har jeg mit forråd. Og så et par store plastikkasser med mel, sukker o.lign. Sådan skal der vist se ud, når man bor på en ø!
Markel i tomat er også altid godt - sæt nu vi sneede inde, og ikke kunne komme i byen i et par dage!!

Losarinas mor sagde ...

Et spisekammer - ja tak :-)

Lavendel sagde ...

Byg dig et...jeg har en lille kælder til det "grove" og har indrettet et bryggers med skabe til alt det man ikke sådan kan undvære-

Samtal från min trädgård sagde ...

Ikke dårligt med et rigtigt köligt spisekammer, sådan et hvor osten stod i glasklokke på bordet.
Når vi skal lave vores kökken om, så jeg skaffe mig skuffer at träkke ud, fordi jeg er trät af at ligge på knä og rode längst inde i skabene, men eller har jeg mange törvarer ude i vores skur, där er frostfrit om vinteren.
Ha' en god söndag.

Pernille på 1. sagde ...

Ja der er da lige mad der til et par dage :) og makrel i tomat er slet ikke dårligt.

Et spisekammer ville da være dejligt. Da jeg flyttede herop på første var lejligheden så gammel at der var spisekammer, til gengæld var der ikke noget bad, alt det blev lavet om inden at jeg nåede at flytte ind :)

Knus

Annette sagde ...

Jeg tilslutter mig fuldt ud de øvrige "talere". Et spisekammer, det er en drøm af de helt store, sådan et gammeldags hvidkalket et med mange, mange hylder og oplagringsplads for alt det man ikke lige bruger i hverdagen. Men det er jo altid godt at have drømme ☺ Fortsat rigtig god søndag.

Kom så igang sagde ...

Jeg vil tilslutte mig til de andres indlæg,jeg kunne også godt bruge et spisekammer, "som i de gamle dage"

Gittes domicil sagde ...

Jeg tilslutter mig fuldt og helt. Er nu næsten færdig med mit spisekammer (som jeg kalder "fadeburet"). Jeg blev vildt inspireret efter et ophold på en gammel gård på Fejø i sommer. Kan mærke at jeg bliver vildt glad for det.