Krydderurterne i haven trængte til at blive klippet godt og grundigt ned..
Jeg tog en god tot af, persille, dild, salvie, timian, rosmarin, løvstilke og orange mynte..
Op i hakkeren kom det sammen med havsalt og almindeligt groft køkkensalt...
Nu ligger det til tørre på et par bageplader, ovenpå har jeg lagt morgenfrue blade..
Man kan jo bruge hvad har af krydderurter, nødder kan også tilsættes... Ja det er kun din fantasi som kan sætte en grænse, for dine salt udfoldelser..
Jeg har tænkt på at blande op med sydesalt og hvad jeg ellers har af forskellige salte...
Etiketterne kan du hente HER.
5 kommentarer:
Åh det er så lækkert at have urter og diverse nok til at frådse i lækkert krydderslat! Tak for etiket-tippet!
Det er så lækkert med urtesalt jeg plejer også at lave en hel masse forskelligt, jeg har aldrig prøvet med nødder. det kan der komme i det næste :)
Hvis du har mange morgenfruer så er de gode til at lave skylle hår i :) du samler en hel masse hoveder og laver et opkog af dem, det giver glansfuldt hår
Knus og dejlig weekend
Sikke en god idé, Mette, det har jeg aldrig tænk på - men selvfølgelig.
Rigtig god lørdag til dig!
Det er lykkes fint at få saltet tørt og fint.. Her til morgen er det som det skal være..
Tak for ideen Pernille, jeg vil prøve at få lidt i lokkerne.
Det ser spændende ud.. Måske jeg skulle hjem og stjæle lidt forskelligt i mine forældres have, når jeg er frisk igen :)
Send en kommentar