søndag den 17. maj 2009

Den glade maves grød.

Jeg er ikke særlig god til at få spist et ordenligt morgen måltid, når jeg er alene...
Jeg har prøvet med havre grød, men det keder min mund, og vender sig i maven. Nu skal skal jeg prøve med den " varme grød". Dorte har anbefalet den til mig, og jeg smagte en portion som hun lavet til mig... Og det var slet ikke værst, og jeg var mæt i lang tid...

På cafe Den grønne gren, har de en lille butik hvor de sælger forskellige økologiske specialiteter.
Vi kiggede lige forbi i fredags da vi var på udflugt...

Jeg har læst at det er in i hovedstaden og gå på café og spise sin morgen grød....
Så det må jeg jo også gøre, selvom jeg bor hvor kragerne vender :-)

5 kommentarer:

Huset i Hou sagde ...

Det lyder spændende med den grød - hvad er der i?

Sifka sagde ...

Herhjemme stod den også på grød til morgenmad. Jeg kan rigtig godt li' grød, og supplerer med nogle blandinger fra Irma. De er lidt dyre, men dejlige.

Ha' en dejlig søndag, ikk'?

Charlotte Illum Larsen sagde ...

På den grønne gren kan du indimellem finde mig også - i køkkenet - jeg hjælper Janni når hun har rigtig travlt - så har jeg tilkaldevagten..

Far og Winnie sagde ...

Det er da en spændende butik du der har fundet, det med grøden er nu ikke lige os, men man kan måske vænne sig til den. Det nærmeste vi kommer er rissengrød med smør og kanel.
Hvordan har Buster det ? har han opdaget at Søren er på vej på arbejdet, heldig vis kommer han jo nok en dag før hjem i næste uge, så bliver det ikke så slemt for Buster.
Nu håber vi på lidt varmere vejr i næste uge, og at det holder de næste 14 dage, så vi kan opleve Mols bjerge i solskin.
Skriver snart igen.

Hanne's verden sagde ...

Kære Mette Lykke
Sådan har jeg det også med havregrød.
Hvis du skal prøve noget andet en dag, så prøv med speltgrød. Man kan købe en hos Meyers Madhus (dyrt). Men i princippet er det bare hakkede abrikoser, speltflager og hørfrø. Så man kan jo selv blande det - og det smager super med lidt kanel på.
Knus fra Hanne