mandag den 2. marts 2009

Det kræver nok en plan.


Det kniber lidt med at få taget hul på mandagen og den nye uge.
Jeg har mange ting der står i kø og råber på at blive gjort, men jeg skal ligsom lande og finde benene igen efter weekenden..

Det har været en dejlig weekend i det bedste selskab, og det har skabt store dejlig forandringer her i min lille verden..

Jeg bliver nok nød til at lave en plan, for det hele kan ikke nås i dag, og for den sags skyld nok heller ikke i morgen.

6 kommentarer:

Far og Winnie sagde ...

hvorfor skal du have det anderledes en mandag morgen. Vi har også haft travlt her til morgen. Kim kom og hjalp med at flytte køleskab, komfur og opvasker, det skulle afmonteres og sættes i stuen, da vi får gulvmand i morgen tidlig som skal lægge lenolium på. Vi skal på Marinaen og spise stegt flæsk i aften da Ulla har fødselsdag i dag. I morgen står vi så tidlig op, og Kim kommer senere og hjælper med at få monteret alle maskinerne.

Jeres køkken er vel nok blevet pænt og lyst, vi glæder os til at se det færdigt når du har monteret alle dine pæne ting.

Hav en god og våd dag.

Marina sagde ...

Man kan ikke nå alt på en mandag morgen men når det er gode ting der skal nås gør det ikke noget at man ikke kan overkomme det hele på en gang. Jeg håber den gode weekend giver dig masser af god energi til hele ugen.

Mette Lykke sagde ...

Det bliver spændene med det nye gulv, det bliver det næste vi skal have gjort... Dejligt at Kim kan hjælpe jer. Tillykke til Ulla og god fornøjelse på Marinaen.

Mette Lykke sagde ...

Tak Marina.
Jeg er sikker på at når jeg har fået sat på plads, flyder det med gode energier i mit køkken..

Pernille på 1. sagde ...

Det er altså dejligt med forandringer. Det bliver også så fint dit køkken . knus

Mette Lykke sagde ...

Tak Pernille.
Jeg er også meget tilfreds med det, nu skal der bare sættes på plads, men det er jo bedste der er tilbage.