mandag den 2. marts 2009

Det er helt utroligt.


Nu er køkkenet blevet hvidt og utroligt lyst og indbydende...
Det VAR et kæmpe arbejde, men det er det hele værd. Kent og Line trak det tunge læs, og malet igennem til de segnet. Uden dem var vi aldrig blevet færdige...
Nu skal jeg have sat ting på plads og jeg har lavet en aftale med mig selv. Om at jeg ikke skal have så mange ting fremme i køkkenet, jeg er noget af en ting samler....Men det skaber også rod og det lukker ligesom rummet, så nu er der nye tider på vej, har jeg lovet mig selv.


5 kommentarer:

Line Lykke Lillesøster sagde ...

Ja det var hårdt arbejde, men det var det hele værd. Vi kunne jo se hvor glad du blev da vi var færdige. Det var dejligt, at du stod for uderholdningen, så glemte man ligesom hvor hårdt det var... Vi hjælper gerne en anden gang... Knus Din søster og Kent.

Mette Lykke sagde ...

Om jeg syntes det var herligt at have jer her på øen YES YES. Det var toppen at i malet igennem...
Næste gang i kommer, er det ferie og udflugter den står på.

MissMuffin sagde ...

Nøj, hvor er det blevet flot!
Jeg elsker hvidmalet træ, det giver hygge på sån en sommerhus-agtig måde, dit køkken er bare så hyggeligt:)

Mrs Cakeaholic sagde ...

Hvor er det bare blevet flot, rigtig lyst og lækkert ser det ud, og når du nu engang er færdig med at sætte ting på plads, kunne jeg godt tænke mig at se det helt færdige resultat. *SMIL*

Mette Lykke sagde ...

Tak. Der kommer flere billeder når jeg engang bliver færdig med at sætte på plads... Og du har helt ret, det skal være sådan landligt i stilen.