tirsdag den 24. februar 2009

Ren fornøjelse.

Det var ren fornøjelse at gå tur i dag, det var vindstille og solens stråler varmede og lyste min lille verden op, så den var ny og frisk.

Jeg var ude ved Skomagerbroen og derud i fredskoven var der træer med lysegrønne ranker.
Jeg tror det er hassel, men jeg er ikke sikker...


Denne gamle landbrugs maskine må lige være noget for bonderøven, altså ham fra DR2. Det var i hver tilfælde ham jeg fik i tankerne da jeg så den... Herlig gut.

Jeg går og fryder mig over at jeg skal opleve foråret her på Ærø, det skal nok blive til mange gode ture...
Jeg går jo omkring 2 timer hverdag, dels fordi hundene skal ud, men mest fordi jeg har brug for lys og luft, da jeg blev syg af stress første gang, sagde min læge jeg skulle ud og gå flere timer om dagen, jeg kunne have myrdet hende, der sad jeg ,så sølle, så det halve kunne være nok, og så sagde hun det, jeg kunne dårligt nok krybe ud af sengen.....
Men hun havde ret, det er en nødvendighed for mig...Og jeg er lykkelig for jeg har mine trofaste følgesvende...

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Jeg elsker også vores gåture, det giver ro og overskud i hverdagen. Glæder mig til at få lige så smukke omgivelser som i har når jeg engang flytter fra byen...

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt at læse, at dine gåture gør dig godt! Jeg har præcis samme oplevelse selv. Og det glæder mig at du er kommet dig over din stress.

Billederne er bare så smukke!

winnie sagde ...

jo Mette ! det er hasselgrene. I dag er her overskyet og de har lovet os regnvejr, men pyt så tager vi regntøjet på hvis det bliver nødvendigt.
Stefan har været tre steder og slå katten af tønden, og en gang blev han dronning og to gange kattekonge. han er en rigtig lille vinder. krammer her fra

Mette Lykke sagde ...

Tak Madame. Jeg er stadigvæk syg af stress, det skidt er blevet kronisk.

Han er godt nok en guttermand, hele to gange konge, godt slået,jeg kan godt forstå farmor er stolt, det er bonusfaster også.