fredag den 30. januar 2009

Ny og gamle vaner.

Det er nemt at få en ny vane, og jeg har faktisk vænnet mig til at Søren er hjemme om fredagen, det er han så ikke i dag, der har været opgaver at løse sent i går aftes og så har han et møde her i eftermiddag...
Planen var ellers at vi skulle have været til Helsingør, der er fest i sejlklubben, og jeg kan da godt være ærlig at sige, at det trækker i en gammel cirkus hest, for at træde op og danse lidt i manegen.
Af gammel vane, sender jeg altid en tanke til vennerne i sejlklubben, om fredagen ved 17 tiden, der mødes de nemlig og snakker om løst og fast, ugen der gik og så selvfølgelig om både og sejlsport.

4 kommentarer:

far og winnie sagde ...

man kan godt have begge vaner på en gang, men nu håber vi at Søren kommer hjem med en positiv oplevelse.Glem alt om sejlklubben og nyd den dejlige lassanje du har tilberedt. Velbekommen og god week-end.

Anonym sagde ...

Og så er der jo de dejlige gåture i Helsingør......
Jeg går og pakker for i morgen tager Claus, Freja og jeg en uge til Ebeltoft hvor vi har lejet en lækker lejlighed lige ned til stranden - det er jo lige noget for Freja!!
go´week-end - Charlotte

Mette Lykke sagde ...

Jeg må snart en tur til Helsingør, men det var nu meget heldig at det ikke blev i denne weekend, når i er i jylland.

Anonym sagde ...

Havde hørt rygter om, at I kom til Helsingør, men der var mange på ferie osv., så det var ikke hele den gamle bande, der var i klubben. Til gengæld kommer vi på fredag - almindelig klubaften. Bare kom - vi savner jer!
Ågot