tirsdag den 16. december 2008

Vækket af jordskælv.

Jeg blev vækket kl. 6.30, Line ringet og fortalte om jordskælvet, som de havdet mærket ved at borde og stole hoppede og dørene klapret..

Det er jo ikke hver dag den slags sker, og nyheden var da også så stor at, at min kære lillesøster, måtte ringe til storesøster..

Jeg var kommet sent i seng i går, og var lettere fortumlet over opringningen, men også at der havde været et jordskælv. Så jeg fik sat sat mig tilrette med en kop kaffe, morgen tv og hækletøjet.

Jeg er stadig i søvn underskud efter Helsingør ture, og jeg følte mig ikke på nogen måde udhvilet, så det var ikke, store overvejelser der skulle til for at smutte over på sofaen og ligge lidt.

Hvorefter jeg vågner kl.13. endnu mere fortumlet...

Nu er det bare om at fange dagen og få gang i alle de gøremål der venter på mig...

5 kommentarer:

winnie sagde ...

ja, man bliver noget forskrækket når sengen pludselig begynder at ryste. I første omgang troede jeg det var din far der snorkede, men det har han lige godt aldrig præsteret. Da jeg talte med min nabo, fortalte hun at der havde været et mindre jorskælv, og så forstod jeg det bedre. Din far har intet bemærket, men det er ikke noget nyt, han kan sove fra det hele, lige som dig.
Håber du er ved at finde dig selv.
Kærlig hilsen.

Anonym sagde ...

Her mærkede vi meget til jordskælvet. Vågnede ved et ordentlig brag - fra sengen - og så raslede pudset ned inde i væggen. Troede det spøgte!! Helgivis ringede min lillesøster også hurtigt og hun havde styr på, hvad det var. Skal hilse fra Katrine. Ågot

Mette Lykke sagde ...

Det har været en mærkværdig oplevlse for jer.
Her har der intet været.
Hils katrine igen og et knus til lille Hjalte.

Anonym sagde ...

Jeg kan blive helt misundelig, når jeg hører om din rundtur i haven i fred og ro. Katrine så din blog i går og hun var også helt misundelig. Hun var parat til at flytte til Ærø med det samme.

Mette Lykke sagde ...

Katrine skal være velkommen her på øen. Det er et perfekt sted for børn at vokse op.. Det er nogle meget sunde og glade børn, jeg ser her.. Som taget ud af en sol gryn reklame...