onsdag den 17. december 2008

Have rundtur

Jeg var lige ude på en rund tur, i haven her til morgen.
Fuglende spiser godt... Specielt når min nabo Petra ikke er hjemme, er her fyldt med fugle her.
Det kan være hendes menu er mere lækker end min.

Jeg er meget stolt over min kristtjørn, som står og er så flot... Der er ingen røde bær på, det er jeg lidt utilfreds med, men det er nok fordi den har broget blade. Jeg har klippet flittigt af den til mine kranse og til potter og krukker.

Laurbær træet står grønt og flot, der må være laurbær blade til omkring en million, gange bankekød eller gullasch Jeg bruger mange blade og klipper grene af til at stille ind, det dufter så godt..Skvadderkålen titter stadig frem i alle mine bede, men jeg har standset krigen mod dem, der må være julefred.

Nu sidder jeg her, og tænker på at resten af formiddagen, skal jeg tilbringe i selskab med min støvsuger...En støveklud og en lille spand vand.. I eftermiddag skal jeg til lægen i lægehuset i Marstal... Ja.. det hedder lægehuset, der er hele to praktiserende læger, det skal vi vist være glade for, der er store problemer i andre dele af landet , med at skaffe læger.

Grisepjok har fået en ven. Han stod og så så alene ud...

1 kommentar:

dorte martensen sagde ...

,,,,,,,,,Nu kommer vi snart og nu er der kun to dage til babyerne kommer hjem...jeg har talt ned til det hele december.Du har haft travlt og hvor har du fået lavet nogle flotte ting...mon støvsugeren har været ude af skabet...ellers er det vel osse lige meget...knus til jer Dorte