tirsdag den 13. september 2011

Svedske blommer


Om jeg fatter hvorfor !

Modne og søde svedske blommer, bliver sure når de kommer i ovnen..
Planen var jeg skulle tørrer blommerne så de blev søde svedsker, til jule ande rumper.
Men de blev bare mere og mere sure..

I weekenden skulle vi forkæles med blomme trifli, og jeg fandt en opskrift hvor de skulle i ovnen 20 min
De blev fine og møre men sure..
Når jeg spiser blommerne er de søde og dejlige..

Øv bøv..

6 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Ved ikke hvorfor, men har også blommor i haven, som ikke bliver som jeg har tänkt mig, när jeg laver saft og lignende. De er bedst at spise som de er.
Må bare lykönske dig til knallerten, den er virkelig sej, lige i min stil!

Lavendel sagde ...

Det er ren kemi...når de forarbejder frugt ....bliver det surt/syrligt...tænk dig marmelade uden sukker...det skal være nærmest overmodent, før det kan tørre ....naturligt og være sødt.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det kan være blommerne kun vil spises rå fordi de smager så skønt lige som de er:-) Men øv at de ikke kan gemmes.....

Mette Lykke sagde ...

Tak for hjælpen..
Jeg må opgive og plukke et par kilo til marmelade,der skal godt med sukker i.

KirstenK sagde ...

Lækre ser de ud, sure eller ej!

mig & ipsen sagde ...

ærgerligt at de bliver sure, men mon ikke det er kemien der bestemmer her.....