torsdag den 30. juni 2011

Ved midsommer mest.

Heksen har jeg lavet.

Jeg elsker St. Hans aften, for mig betyder den ligeså meget som juleaften..

Aftenen blev holdt i selskab med hele familien, og det var lige de mennesker jeg allerhelst ville dele denne aften med, og stemningen var den helt rigtige midsommer stemning.


Drengene for sig lige en bål snak, måske er det riste skumfidus teknikken der drøftes..Bella har som altid indtaget den bedste plads, på skødet af min svigerdatter. Og jeg forstår godt valget, for det er den sødeste, smukkest og kærligste svigerdatter som jeg kunne ønske mig.Min smukke og dejlige søster tænder for lysene, den bedste søster man kunne tænke sig. Hun kan altid tænde lyset i mine øjne.Marcus sidder og filosofere lidt, i skæret fra lyset og i duften fra jasminerne.

8 kommentarer:

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt at læse om din midsommeraften! Det er også en aften, der betyder meget for mig. Skønne billeder du har taget!

Landbohaven sagde ...

Gode billeder.
Fin heks du der har fået lavet.

Kom så igang sagde ...

Det var dejlig for dig, at du kunne være sammen dem din familie på en midsommer aften.
Knus til dig søde Mette

Olines sagde ...

Sikke en dejlig beskrivelse af en skøn sankt hans aften. Jeg holder også rigtig meget af denne aften og fejrer den hvert år med familien samlet. I år var vi hos os og havde stort bål på marken og lille bål inde i haven hvor vi lavede pandekager og skumfiduser:)

Irene sagde ...

Skønne og stemningsfulde billeder du har taget. De viser præcis essensen af en dejlig aften sammen med familien. Hvor er hun fin og sød din lille heks - hvis man da kan sige det om en heks:-)

jip sagde ...

fin Sant Hans aften , vi havde også bål i et bålfad,,skøn heks på toppen

KirstenK sagde ...

Hvor er det en fin heks du har lavet...sankt hans aften er også en dejlig aften der også betyder meget her...gode billeder du har taget!

Annette sagde ...

Skønt at være i familiens skød på sådan en aften. Desværre fejrer man ikke Sankt Hans aften i Holland, men så slap jeg da også for at blive sendt til Bloksbjerg ☺.