tirsdag den 5. april 2011

Kyshånd og et ?


Så snart jeg fik sagt at der ikke var meget liv i mig... Vente bøtte og mandagen blev en dejlig dag med solskin og energi, til at plante små stedmoder blomster i potter, kurve og baljer.

Sådan kan det gå, men jeg klager absolut ikke men tager imod dagen med kyshånd.Påskeliljerne lyse som små forårs sole, og jeg var rigtig tilfreds med at få jord under neglene igen..

Jeg har lige et spørgsmål ?

På vores små snoet veje ligger der en del hestepære, de kan jo bruges til gødning, men hvad stiller jeg op de pære, når jeg har samlet den i en spand..

7 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Læg dem i en sort sæk. Kom tilbage om 2-3 måneder. Pærerne skal omsættes, så de ikke skader planterne.

Hilsen Kirsten, rytter

Os fra Farum sagde ...

Hej Mette ! Hvor er der blevet fint, og godt du er gået i gang med haven. Hestepærer spreder du ud i bedet og tager en rive og blander pærene med jorden, så skal du bare se, det er de rene vitaminer for dine planter.
Fortsat god arbejdslyst. Vi glæder os til at se flere billeder af din have.
knus.

Siffe sagde ...

Arj hvor hyggeligt! Mååske min bøtte også vender sig ;-)

KH Siffe

by lotte sagde ...

Det er vigtigt at hestepærerne bliver blandet med jord da det direkte er for kraftig kost for planterne. Vær forsigtig så vil planterne elske det og give dig skønhed som tak.

Mette Lykke sagde ...

Tak for de gode pære råd..
I morgen går jeg på hestepære rov.

Irene sagde ...

Hvor ser din have dejlig ud! På denne årstid kribler det i fingrene for at komme i gang i haven igen. Jeg har også lige plantet et par små zinkbaljer(magen til din) til med henholdsvis gule og mørkeblå stedmødre:-)

mette b sagde ...

Hvor ser der dejligt ud hos dig :)