søndag den 16. januar 2011

Det daglige brød.

Jeg er ikke god til at bage brød, Søren syntes de brød jeg bager kan sammenliges med kanonkugler.

Men jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vi bagte vores brød selv.
Nu er læretiden skudt i gang.

14 kommentarer:

mette b sagde ...

De ser ellers lækre ud! Jeg skal også bage i dag. Hvis du vil, kan jeg sende et par skudsikre opskrifter, der er gået i arv fra min mor til mig...
Klem og god bagedag

Septemberliv sagde ...

Øvelse gør mester.
Jeg vil sige, jeg er rigtig god til at bage brød, men indimellem kikser det alligevel og der kommer kanonkugler her også. I går mislykkedes mine fødselsdagsboller og var ikke luftige og lette som de plejer og der blev da heller ikke spist op.
Men du nok lære det til UG :0)
Kram!

by lotte sagde ...

Åh hvor ser de gode ud, lige til at sætte tænderne i.

May Anna sagde ...

Uhm! hjemmebagt bagt er nu en gang det bedste. Dine brød ser rigtig lækre ud.
Jeg kender meget vel, det der med, at man ikke er tilfreds med resultatet, men er der en vilje, er der også en vej, du kære Ærøpige.
Knus og en god søndag til dig

Fynpige sagde ...

uuhhmmmm det dufter helt herovre på fastlandet......nogle gange bager man super boller andre gange kanon kugler !
Super søndag.

Sonnie sagde ...

Det er bare om at komme igang med øvelse. Jeg synes det afhænger meget af hvilken mel man bruger og at man skal lære sin ovn at kende.
Jeg har også bagt mange mange kanonkugler og brød der kunne bruges som håndvægte, men det bliver bedre og bedre :o)

MissMuffin sagde ...

Kanomkugler, det sker også herhjemme en gang imellem Mette:)
Du skal nok få det lært:)
Inde hos mig er der flere gode opskrifter, som du sagtens kan finde ud af..
Dem på billedet ser nu rigtig lækre ud...

Irene sagde ...

De ser da ellers kanon lækre ud....

Janne sagde ...

Ihhhhhh Mette dine boller ser gode ud.Jeg får helt lyst til at bage selv. :-) Kram fra hjemstavnen

Citronmoster sagde ...

Jeg synes nu dine brød ser lækre ud :-)

James Hansen sagde ...

Nu ved jeg jo ikke, om dit foto er udtryk for, hvordan dit bagværk er. Men brødene ville nok blive langt bedre, hvis du i stedet for så meget hvedemel brugte nogle kerne, grahamsmel m.m. sådan brødene også opnår en ernæringsmæssig værdi.

Grovere brød er bare langt mere spændende end hvid-brød.

God vind til din bagning!

Madame sagde ...

Det ser meget lækkert ud, og jeg synes, der skal være mere gods i hjemmebagt brød. Bagerens er jo det rene luft ...
Vi bager alt vores brød nu og bruger kerner og fuldkornsmel.

Conny sagde ...

Det ser rigtig lækkert ud det brød,de ligner hverfel ikke kannonkugler.

Fru Olsen sagde ...

Kig ind til mig, der ligger en lille overraskelse og venter...