søndag den 30. januar 2011

Dengang.


Dengang i 70érne da jeg var flipper og gik Afganerpels og træskostøvler var de her vanter meget in..

Jeg syntes stadigvæk de er meget skønne... Når jeg tænker over det, så tror jeg at det man syntes om da man var helt ung, holder resten af livet.. Jeg syntes stadigvæk træskostøvler er vidunderlige, og en Afganervest ville ikke gå af vejen for.. Det er nu ikke lige pelse, jeg tænker på når jeg høre Afghanistan i dag.
 Men tilbage i 70èrne var det pelse mine tanker faldt på.


Det var dengang da man kunne vælge at være flipper, rocker eller disko.. At have en personlig stil eller ingen stil var ensbetydende med mobning.. Det er grufuldt at tænke på i dag, men sådan var det der hvor jeg kommer fra.


I dag udtrykker vi med vores stil hvem vi er, og det er helt ok at være unik..
Hurra for det.

Opskriften finder du her..

7 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

Uhh hvor jeg kendte det du beskriver...om stil, gruppering og mobning... :o(
Jeg valgte stil meget sent i puberteten, disko, og det var måske som et udtryk for gruppepres...idag er jeg nemlig overbevist om at jeg ville have valgt bare at være min egen...til den flippede side... :o)

Fru Olsen sagde ...

Dit indlæg er som at se i bakspejlet... fornylig da jeg besøgte den yngste datter i Århus gik vi genbrug og selvfølgelig faldt jeg over Afghanerpelsen og var helt vild. Men at prøve den på... hold da op - helt uden form og alt for korte ærmer. Øv øv, for jeg har det også sådan, at alt det jeg var vild med - det flippede - det holder altså endnu, selvom det ikke helt passer ind i mit liv nu.

Kisser Laptern sagde ...

... og tørklædet, træskostøvler, meningsdannende badges, pelsveste, hønsestrik og .... og.... og meget af det ser vi jo i nye udgaver for øjeblikket.

PEACE-hilsen fra Kirsten

Madame sagde ...

Jeg havde også træskostøvler og en højtelsket afganerpels med broderier dengang - jeg synes stadig om begge dele :-)

Lene sagde ...

Flipper var min stil men jeg havde ikke råd til pelsen ;-)

Fynpige sagde ...

Hej Mette

Jeg har bestemt heller ikke glemt den opskrift....og skal nok huske.
Men livet har været lidt hårdt på det sidste *ss*
Kh Lene

Kom så igang sagde ...

Det var dengang helt bage 60erne. Først kom strutskørterne med lag på lag, stivet med kartoffelmel Siden hen farvede vi bleer og herreundertrøjer som vi brugte til kjoler.