tirsdag den 13. juli 2010

Bytte købmand.

I efteråret, byttede Manna og jeg, valmuefrø jeg havde massere af enkelte valmue frø i rød og lyslilla, Manna havde den her dobbelte skønhed...

I efteråret blev de strøet med kærlig hånd i mit bed, som i tanken skulle være mit valmue bed..
Men...... jeg har haft to af de dobbelte skønheder i min have...

Til gængæld her min søde nabo Petra, mange af dem, tilfældigt drysset rundt i haven, ja de dukker op de særeste steder, selv i have gangen imellem fliserne..

Det må være fuglene der har spillet mig et stort pus..
Men jeg forstår det nu godt for Petra har en 4 stjernet fugle restaurant i sin have...
De spiser kun i min lille simple Cafe, når hun er ude og rejse..

Ja sådan kan det gå.

12 kommentarer:

Manna sagde ...

Hej Mette Lykke

Næh, hvor er den fin - kommer den virkelig herfra. Pudsigt med farven, da frøene jeg sendte dig kommer fra en mørkerød pæonvalmue. Joh, naturen er lunefuld. Jeg lagde frøene fra dig + mine egen i en potte, som blev gravet ned i jorden. Strøede også masser af frø i bedet, og der er ikke en eneste, der er kommet op - ÆV. Har lidt frø tilbage, så de bliver gemt til efteråret.
Mine klokkeblomster har forladt bedet, og er vandret over i både min og genboens hæk, det er da lidt sjovt, da vi har en sti imellem vores hække.
Mange af mine stauder er afgået ved døden her i vinter.
Stor hilsen fra det dejlige Sydsjælland

Megan sagde ...

Flot flot! Ja, naturen er ikke sådan at spøge med, den har heldigvis helt sit eget liv ;-) Og du skal nok få gavn af det gode omkring dig, ser det ud til!

God dag til jer på Ærø!

Madame sagde ...

Hvor er den smuk, Mette - sådan en har jeg aldrig set. Jeg har sået lyserøde valmuer, som er ved at vokse op nu, og jeg er så spændt :-)

Anette sagde ...

Hvor er den flot! God idé at bytte frø :P

Kom så igang sagde ...

Hvor er den flot, god Petra og fuglene kan hjælpe dig med, at udvide dit valmuer bed.

Fynpige sagde ...

Hejsa Mette! smukke smukke blomster. Spørgsmål til dit tålmodigheds sjal......har en kollega er gerne vil lærer at hækle....tænkte at de små blomster i dit sjal var et fint begynderprojekt......kunne tænkes man kunne få en lille anvisning/opskrift ? Så kan hun jo selv bestemme om det skal være en enkelt til håret eller et helt sjal !! Hygge Lene

Anonym sagde ...

Ja hvor er den flot, mine frø fra dig er lys lilla, men ikke dobbelte, så fuglene er ikke nået helt her til. Men hvis Petra kan samle nogle frø af de blomster hun har fået bragt af fuglene, skulle de være velkomne her til Farum.
Kærlig hilsen fra Far og Winnie

Pernille på 1. sagde ...

Jeg fik også de her frø af Manna og ja de er bare så smukke, mine er også lyserøde som dine.
Knus og dejlig dag

Annette sagde ...

Hvor er den dog smuk, flottere kan det næsten ikke gøres.
Jeg har lige siddet og grinet højt at din plan om væg-til-væg tæppe ☺. Jeg hæklede engang en bademåtte af et gammelt dynebetræk, den var altså tung at sidde med, så et væg-til-væg tæppe, pyha.
En dejlig dag til jer.

Linnea skriver: sagde ...

Hej
Fandt lige din blog ved at trykke på "Næste blog" foroven på min egen blog. Vil blot lige sige, at jeg synes du har en fin side. Har tilmeldt mig via Google Reader, som jeg kan følge den fremover.

Kisser sagde ...

Mette, de er nemlig meget smukke. Jeg har også været så heldig at få nogle frø sidste år af en veninde, og der var både enkelte og dobbelte valmuer. Jeg synes, de dobbelte holder noget længere end de enkelte.
Hav en herlig dag - ovre på øen.

Septemberliv sagde ...

Sikken en flot valmue.
Sådan en har jeg ikke set før. Elsker de store valmuer. De står så flot.

God aften og knus