søndag den 27. juni 2010

Når hylden blomstre.

Når hylden blomster skal der sættes over til en omgang hyldedrik...
Klik her og du finder den opskrift jeg plejer at bruge, nemt og enkelt... Den står nu i kølskabet og har fået besked på at passe sig selv en 4 dages tid..

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Mums !
Jeg gør det i morgen :-)

lene linde sagde ...

uhmmmm Mette, jeg har selv en portion i køleskabet og glæder mig til et glas med isterninger og perlende vand. Lene

Mette Lykke sagde ...

Ja det bliver godt, måske med en lille skvis hvidvin.

MissMuffin sagde ...

Hjemmelavet hyldeblomstsaft er bar det bedste, men jeg når vidst ikke at få lavet en omgang i år, for byen er fattig på hyldeblomster..
Istedet vil jeg så købe mig fattig i Søbogaards saft, som er næsten lige så god:)

Mig sagde ...

Vi har ret meget hyld i vores hæk... Har aldrig smagt hyldbær saft.... Ved egentlig ikke hvorfor... Navnet har bare ikke rigtig tiltalt mig...

Men dit billede ser godt nok indbydene ud !

Ser rigtig folt ud med de bitte små hvide blomster ved siden af citronskiverne.

Hyggehygge
Marianne

Lene Megan sagde ...

Uhm, hvor ser det bare godt ud. Læskende og lækkert ;-)

Irene sagde ...

Sikke et skønt billede, jeg blev helt betaget....Og besat, for nu SKAL jeg prøve din opskrift..
Knus Irene

mette b sagde ...

Mmm, Mette, jeg elsker hyldeblomst! Jeg har altså linket til dig igen for din gode opskrift :)

Klem fra
mette