torsdag den 17. juni 2010

Små fristelser


Jeg møder mange fristelser på min vejen, når jeg er ude og suse på den røde....
Sammen med sommeren kommer alle de små boder frem langs vejenene, jeg syntes det er noget så hyggeligt... Nogen er gammel kende, men nye kommer også til og så må jeg stoppe og se nærmere på det..

Studenter nelliker og små strikket alfe børn kom med hjem i går..Der var mange fine ting i det lille håndarbejd telt.. Jeg følte lidt at priserne var så lave, at det nærmest var tyveri..

7 kommentarer:

mette b sagde ...

Det er altid en fristelse at møde de små boder rundt omkring. Friske blomster, grøntsager og bær, fine håndarbejder.

Jeg kan godt forstå at du ikke kunne modstå dem :)

God dag til dig, Mette

Madame sagde ...

Sikke en god idé med sådan et håndarbejdstelt :-) Det har jeg aldrig set før - her er der boder med kartofler og jordbær i øjeblikket, og de blive flittigt besøgt!

Losarinas mor sagde ...

Det ser så fristende ud ! det er så hyggeligt at handle på den måde :-)

Sonnie sagde ...

Nej, hvor ser det hyggeligt ud, med alle de små steder. Og meget billigt for blomster :o)

Fru Olsen sagde ...

Mette Lykke - Jeg er også en af dine nye læsere og jeg så godt din fine gravhund - jeg har nemlig også sådan én - hun er blot ruhåret. Jeg er vild med gravhunde. Glæder mig til at følge din blog - ooog det ku' da godt være, at et af mine sælskindsarmbånd ku' finde vej til Ærø!!

Kom så igang sagde ...

Der findes mange fristelser ude sommer landet.Jeg tro de fleste har svært ved, at sætte pris på egne ting ,det har jeg ihvert fald selv.
God weekend

Fynpige sagde ...

Hejsa Mette

Jeg vil gerne finde noget garn til den pris til dig, men skal vi så ikke aftale at jeg tager noget med til vores næste møde ?? Vi er igang med at lave en lyng farvet håndværksgarn (ja gæt selv hvem der foreslog det *Smil*) Hvis vi aftale det så er det fint, men det skal jo ikke være sådan at jeg forsøger at lege "sælger" på vores super tøse-strikke-hygge dage. Bare denne ene gang ! Kh Lene