torsdag den 22. april 2010

Hvid som Mirabelle..

Mirabelle træerne er så småt ved at folde deres små hvide skønheder ud...
Det er et smuk navn Mirabelle... Jeg kalder Bella for Mirabella, i dag... For her er dagen udnævnt til den hvide mirabelle dag..

Min energi har været meget bedre i dag, derfor er det en hvid dag...
Jeg var helt bange for at jeg var på vej til kælderen i livets elevator, men jeg tror nok jeg fik trykket på den røde nød stop knap i tide..

Tak for alle de kram i sendte til mig i går.. Det gjorde bare så godt..

9 kommentarer:

marianne sagde ...

Skønt med alle de forårsgrene har desværre ingen i haven, da den ikke er så stor:) Håber du tager imod endnu et kram :))))

Sonnie sagde ...

Godt du fik trykket på den rigtige knap. Dine grene ser smukke ud. Sikke et skønt forårsvindue, du har lavet dig.
Kæmpe kram herfra i dag også.

Pi Andrea sagde ...

Skønne forårs grene...:o)
Og jeg fik slet ikke krammet dig igår...men hellere sent end aldrig...så her sender jeg så lige kram afsted i tankerne...til fri afbenyttelse, hvis behovet stadigvæk er der... :o)
Knuss

mette b sagde ...

Hvor dejligt, at du fandt balancen. Hvid er en rigtig dejlig farve...

Megan sagde ...

Jeg elsker også farven hvid. Den er ren og enkel på sådan en fin, sart måde. Og så er den meget sommeragtig. Dufter nyvasket.

Skønne forårsgrene.

Godt at høre, at du fik trykket på knappen i tide og fandt balancen. Nogle gange ryger man derud, hvor det kan være svært - har prøvet det! Så er det bare så godt, når man kan mærke, at man "bunder" igen.

Klem fra Megan

Fynpige sagde ...

Yes.....så er vi snart på vej over til jer !!! Glæder mig *SS*

Anette sagde ...

Flotte grene ;) Hvor er det godt at høre, fik trykket på knappen i tide. Endnu et stort kram er hermed på vej til dig. Knus

Anonym sagde ...

Ja Mette, hvidt er rent og sådan tror jeg også du har det i dag.... der er gjort rent, forstået på den måde, at du nú ved hvad du skal og det har nok givet dig lidt ro, og riogtigt flot, du lige kan nå at få trykket på den røde knap, inden du ryger ned. Tænker på dig min egen. Stort kram til dig fra Annette Ina

Lavendel sagde ...

I en speciel venindegruppe er MIT navn Mirabelle...jeg elsker de hvide blomstrende grene...og ikke mindst frugterne måneder senere...