tirsdag den 16. februar 2010

Hvis jeg ingen boller får..

Jeg er fascineret af is tapper, og jeg går og kigger op i alle tagskæg i denne tid...

Jeg er også fascineret af den omhu som folk her på øen lægger i at tabte og glemte ting, kan finde sin ejermand igen..Ja... og så var det fastelavn i dag, skolebørnene har fri her på øen fastelavns mandag og der er tradition for at de er ude og rasle, og det er de sandelig også alle sammen... Det er sjovt at se at den gamle tradition lever i bedste velgående...

Jeg havde småpenge i lomme, for jeg vil ikke have ballade..Selv her ude hvor kragerne vender kom der nogle søde piger og raslet fastelavn..
Og jeg fik besøg af Charlotte og Lene, som havde fastelavns boller, suppe og pizza med,det hele hjemmelavet af de to fantastiske kogekoner.. Kaffe, stik og dejlig snak og latter...
Hvor tiden dog går alt for stærkt..
Men boller fik jeg, og der var ingen ballade med mig.

5 kommentarer:

Nina sagde ...

Mette, det lyder som en rigtig hyggelig fastelavnsdag.

Sikke en omsorg I har for hinanden der på øen :o)

Olines sagde ...

Her var yngste også ude med raslebøtten i fuld udklædning og der var mange børn forbi her på matriklen. Jeg syntes det er en hyggelig tradition:)

Lavendel sagde ...

Ja, hvor jeg længes til min Ø, når jeg læser dette...kom også til at tænke på tlf-numre....det var (for det meste ) nok med at sige de 4 sidste cifre, så vidste man jo...knus og god dag!

Sonnie sagde ...

Det er da helt utroligt med "de tabte nøgler". Det er altså flot. Det lyder som en super mandag du har haft.
God dag.
Sonnie

Kom så igang sagde ...

Her var der ingen med raslebøsser,og balade var der heller ikke.