torsdag den 14. januar 2010

Hjulpet på vej.


I går lovet jeg mig selv, at jeg skulle gå en god lang tur...
Mette b var så sød at forslå at vi kunne gå sammen i hver sin ende at landet, og tage billeder af vores yngling steder.. Ved mine bedste steder er der så meget sne at jeg ikke kan komme frem.
Men der er altid noget at se på en gå tur..
To timer blev det til, jeg ved ikke hvor mange kilometer eller skridt det var, men det var skønt, og pulsen kom op over hvile lejet, kinderne blev røde og øjne rendte i vand..


5 kommentarer:

mette b sagde ...

Åh, så skønne steder, du kom forbi på din tur! Og så 2 timer og røde kinder. Skønt.

Jeg var jo en glemsom én, da jeg gik hjemmefra med uden kamera. Men så havde jeg heldigvis 3 af de mange yndlingssteder liggende.

Her på det sidste har jeg tænkt på at man jo skal gå mindst 10.000 skridt dagligt og om jeg overhovedet får gjort det? Og om jeg skulle købe sådan en skridttæller som motivator? Men så var jeg inde på iform.dk for at se, hvor lang turen var osv. og så fik jeg nogle svar :)

Jeg vil gerne gå tur med dig en anden dag, men i morgen skal jeg i kognitiv gruppe, så der bliver det ikke.

Knus fra Mette

Megan sagde ...

Godt med motivation og en super god ide at gå hver sin tur i hver sin ende af landet ... og tage billeder af yndlingssteder.
Det har godt nok været koldt i dag og min tur blev kortere end sædvanlig.
God aften til dig!

Kom så igang sagde ...

Kære Mette
Det ser ud til det har været en skøn tur du har gået og nogle flotte billeder du har fået taget.

MissMuffin sagde ...

Sikke en god aftale:)
Mine ynglingssteder er desværre heller ikke til at komme i nærheden af de her dage. Jeg savner Voerså og havet, men jeg tør ikke kører den lange tur ud af de små veje...

Madame sagde ...

Hvor lyder det dejligt, Mette! Jeg er sikker på, at det er godt for os med en travetur, som den du gik! Bevægelserne, lyset, luften og naturen er tilsammen dybt healende på sind og krop. Jeg tvinger mig selv ud at gå hver dag, ligegyldigt, hvordan vejret er.