torsdag den 17. december 2009

Rødder og gris.


Grise stegen er i ovnen, og snart følger de her smukke blå kartofler og kulørte rødder..
Jeg købte dem i Svendborg da jeg var på julemarked .. Og jeg er da helt vild med de farver..
Med lidt timian og god olie skal det nok blive godt.
Godt vi har mad og varme og kan nyde julesneen..

8 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

for dælen det ser lækkert ud - her står den på julemedister med hjemmekogt rødkål og kartofler... jeg kysser din kind

Sonnie sagde ...

Blå kartofler har jeg aldrig set før, men det rigtig lækkert ud. God aften.

Mette Lykke sagde ...

ja det var en hel fornøjelse at skrælle og snitte, med de fine farver.

Samtal från min trädgård sagde ...

Det ser virkelig dejligt ud, hvilke farver i denne tid!

Lavendel sagde ...

De blå kartofler hedder "Congo" kan jeg oplyse og rødbeden med striber er en italiensk sort, jeg kan ikke huske navnet lige nu, men det kommer...go' ap'tit.

Inger Lise sagde ...

Sikke smukke billeder, både af rødderne og sneen! Det er helt fantastisk at vi får lov at opleve det! Hyggeligt du har været til julemarked i Svendborg!
Kh Inger Lise

Westmose sagde ...

Vores menu her i aften - risengrød :-) Nej hvor ser det lækkert ud og blå kartofler har jeg nu aldrig smagt :-)

Kom så igang sagde ...

Tro du nu Søren kan lide blå kartofler?Men det lyder rigtig kækker det du er igang med at lave.