mandag den 9. november 2009

Hjemme igen.

Jeg er hjemme igen, og det er som altid dejligt at komme hjem, og det er jo sådan det skal være..
Det var dejligt at gense familie og venner.. Kigge lidt på byen og alle dens butikker, og lidt er der da også kommet med hjem..

Men at vende bovsprydet hjem, og mærke at det var den helt rigtige beslutning at flytte til Ærø, er en rigtig-rigtig god fornemmelse..

I dag har jeg nydt stilhed og roen, været ude og gå en god lang tur med Sofus, været en tur i Brugsen for at købe salt, jeg skal have lavet en ny omgang kryddersalt.. Ja de er helt tosset med det i Farum og omegn.. der er ikke så meget kraft i krydder urterne mere, så det bliver den sidste portion i år... men det er bare så skønt at kunne lave noget, andre syntes om...

8 kommentarer:

Sonnie sagde ...

Uhmm... det lyder lækkert med kryddersalt. Er det bare en masse krydderurter og salt?
God aften

MissMuffin sagde ...

Jeg misunder dig ø-livet, det må være skønt at vende hjem igen:)
Det lyder som i har haft en hyggelig tur til fastlandet..
Jeg skal også have rigtig mange krydderurter i kolonihaven næste år så jeg kan lave kryddersalt, det lyder så lækkert:)
God aften..

mette b sagde ...

Ja, det må være skønt at bo på en lille ø.
Vi bor i en lille landsby, Tapdrup, uden for Viborg. Her er også dejlig stille. Om aftenen er her HELT STILLE og det er så skønt om sommeren at sove for åbent vindue uden at blive forstyrret af andet end naturlyde. Og det, selvom vi bor lige i hjertet af landsbyen.
Jeg elsker det.

Madame sagde ...

Hvor er et dejligt at læse om din glæde ved Ærø, Mette! jeg kunne sagtens forestile mig at bo sådan et sted, hvis jeg ikke havde en gammel far, der bor i Virum. Men landlivet her ved Liseleje er også rigtig dejligt.

Lavendel sagde ...

Hej og god morgen og godt du kom hel hjem fra Djævleøen...god ide med saltet, jeg tænkte lige på det i går, for der er stadig mange friske urter derude. knus (ordet der skal skrives er SALITISI - jamen hvor får de det fra??)

Manna sagde ...

Kære Klokkeblomst
Dejligt, at du igen er tilbage til Ønskeøen og kan svinge tryllestaven med dine dejlige Ærø-beretningen
Fortæl-fortæl.............

1000 vrinsk og knus fra
Manna på Djæveløen

Vibeke sagde ...

Kære Mette
Ja det må være skønt at vide, at du/I tog en rigtig beslutning, da du/I flyttede til Ærø.
jeg har det faktisk lige sådan, jeg elsker at vide, at jeg bor på en ø, vi har et par broer til fastlandet, men for min skyld kunne jeg nøjes med en færge, men det er jeg nu nok temmelig alene om at mene.
Knus
Vibeke

Annette sagde ...

Mette, godt at læse at du er nået hjem til din dejlige ø i god behold og alt er godt.
Ja, det er skønt at være på besøg, at være imellem familie, venner og bekendte og at hygge på dansk. Men når bilen ruller i garagen efter hjemturen og man ved, at det er ens egen seng der venter og ens egne ting som man er omgivet af, det er altså nummer 1.
Hav en rigtig god dag.