onsdag den 28. oktober 2009

Hvad skal det blive til..

Garnet her fylder godt på mit spisebord, og krydsnøgle dimsen står klar, så jeg kan tage et par sving eller mere, når jeg kommer forbi den..

Opskrifter og strikke drømme svirre rundt i hovedet på mig som en forvirret bi.
Hvad skal jeg vælge og der var jo også lige... Vivi og Charlotte er søde til at sparke input ind, og jeg elsker det. Det er en gave at blive inspireret af andre..

Uha for ikke at tale om alle de ideer der popper op her på min skærm... alt imens jeg kæmper for at lave en plan.. Måske den bare skal flyve ud sammen med den forvirret bi, Så jeg kan få renset indersiden af kraniet og ladet lysten styre..

Det tror jeg, jeg vil gøre..


12 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hej Mettelykke. Tak fordi du er havnet på min side :) Jeg kan kun tilslutte mig dine strikkedrømme og glæden ved krydsnøgleapperatet, jeg skrev for ikke så lang tid siden om mit og også den garnvinde jeg har erhvervet mig, og hurra hvor er det herligt med sådanne gadgets for piger.

Jeg glæder mig til at læse hvad du finder på at nørkle frem og så skal jeg vist lige have læst lidt bagud her ;)

Mange hilsener og rigtig god dag
Henriette

Lavendel sagde ...

Iiih hvor er de skønne de farver! Rigtig øhav!
knuus

Losarinas mor sagde ...

Kan godt forstå ideerne står i kø- en såadn buke sætter fut i drømmene :-)

Sonnie sagde ...

Det lyder som en dejlig planlægningsopgave. Farverne er vildt smukke på alt dit garn. Glæder mig til at se hvad du finder ud af.
God arbejdslyst :o)

Annette sagde ...

Mette, hvor er det nogle vidunderlige farver du har købt garn i. Jeg kan godt forstå, at det svirrer rundt i hovedet på dig med ideer, ønsker og drømme, sikken et eldorado.
Jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer ud af det.
Knus fra Holland

Irene sagde ...

Skønne, skønne farver du har købt! Og med et krydsnøgleapparat går det som en leg at få lavet fine ens garnnøgler:-)

Vibeke! sagde ...

Kære Mette
Jeg kan nu godt forstå, at ideer myldrer frem, jeg ville også have haft svært ved at bestemme mig, hvis jeg stadig kunne strikke, mine fingre opfører sig noget besynderligt, så skal der strikkes, så bliver det min veninde der må igang.
Knus
Vibeke

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Du fik bare så meget lækkert garn med dig hjem på vores tur... jeg krammer mit hver dag og glæder mig til alt det jeg skal ha strikket af det.. knus fra Søby

Anette sagde ...

Sikke en masse lækkert garn du har købt og sikke nogle dejlige farver. Kan godt forstå det er svært at finde ud af hvad det skal bruges til :P Knus

Kom så igang sagde ...

Hvor det er de skønne farver du har fået købt, jeg kan godt forstå du har svært ved beslutte dig, til hvad du skal lave.

Lene sagde ...

God beslutningsfest :-)

Mette Lykke sagde ...

Kære Alle.
Jeg er slet ikke kommet igang med noget endnu..
Jeg hækler kager.. og hækler kager..

Velkommen til Henriette.
Du skal være så hjerteligt velkommen.