søndag den 23. august 2009

Stille lørdag.


Pandekagerne er bagt og spist inden jeg tænkte på at tage et billede.. Jeg havde alt for travlt med at smage på dem, og hvem gider at se tomme tallerkner !

Aftenmaden sprang vi over, så helt galt føles det ikke..

Æblerne er snart modne, og her i vores lille by vrimler det med frugtræer i markskel og i skoven.. Sidste år ville jeg gerne vide hvad de forskellige sorter hedder, men det har jeg opgivet, der er alt for mange forskellig... Men smage på dem alle sammen har jeg stadigvæk mod på.. Og gammeldags æblekage er en herlig spise..

8 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Uhm, pandekager!
Det lyder heller ikke tosset, så jeg kan godt forstå du glemte alt om kameraet.
Jeg elsker også æblekage, både den gammeldags med makroner og fløde, men helt sikkert også en lun æbletærte med kanel og creme fraiche. Uhm! Her er der også snart modne æbler på træerne..

Madame sagde ...

Det lyder dejligt, at du kan plukke æbler i markskellene og i skoven. En nylavet æblekage er noget, der kan få englene til at synge :-)
Rigtig god søndag!

Pernille på 1. sagde ...

For pokker hvor er det længe siden at jeg har fået sådan en æblekage, her plejer vi altid at bager tærter, men det skal vi ikke næste gang vi står med for mange æbler !
Knus

Losarinas mor sagde ...

Æbler ! Og kager ! En rigtig genial kombination :-)

Annette sagde ...

Gammeldags æblekage, det kan næsten ikke blive bedre.....
Hav en god søndag.

Lavendel sagde ...

Prøv at lave æblesirup ...til dine pandekager, det smager himmelsk!
Jeg har lige nu de gule Transp. Blanche , Ananas og Guldborg som er modne. Skønne alle tre. De er gode til den friske rå æblekage - revne, med makroner i lag og flødeskum som den gammeldags.

Anette sagde ...

Det lyder så lækkert med pandekager - lækkert med alle æbletræerne der står rundt omkring. Rigtig god søndag.

Mrs Cakeaholic sagde ...

Dejligt med pandekager og ikke mindst nye lækre æbler lige fra træet...Måske skulle jeg slå mig på æblekage en af dagene...*smil* (blogland frister)