onsdag den 19. august 2009

Slip hesten løs.

Slip hesten løs og lad vognen stå..

Jeg kæmper med mine mørke sider og mit tunge sind i disse dage.. Jeg er ikke meget for at sige det til nogen som helst, fordi jeg afskyr den side af mig...
Men nu skal det frem i lyset, solen skinner fra en sky fri himmel, så det må være det rette tidspunkt til at få det mørke ud i lyset..

Mine tanker myldre rundt og jeg kan ikke få styr på mine tankelopper, de hopper så snart jeg tror jeg har fanget en.. Min hukommelse hænger i trævler, og jeg bliver forskrækket over at den er så laset.. Jeg han ikke komme i gang med noget som helst, og der køre en indre melodi på en slidt plade som har sat sig i hak, i en gammel grim ridse.. Gentager og gentager kom nu i gang, du kan godt..
Men intet sker der...
Vognen er for tung at trække...
Jeg vil lade vognen stå og gå en god lang tur, det hjælper sikkert, om ikke andet bliver hundene glade..

Hep hep fremad i galop.


12 kommentarer:

Mrs Cakeaholic sagde ...

Åh..ja hvor jeg kender de dage....Men op med humøret, i morgen ser alting sikkert meget lysere ud ;-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Under min mindfulness fik jeg lidt tips på, hvordan man skulle tackle situationer, som man ikke kunne holde ud eller hadede mest af alt og derfor gjorde alt for at undvige.
Man skulle forsöge at acceptere, ikke at forstå sin situation, men at acceptere at det er sådan jeg har det lige nu. Kan jeg holde det ud? Situationer varer själdent längre end 1 minut, i hvert fald er fölelsen anderleders om 1 minut, hvis man märker og tänker efter.
Man ska forsöge at få et andet fokus mha. et billede, en smag eller noget andet som man måske ikke har opdaget för, men som kan give et andet fokus end tankerne, som faktisk ikke er andet end lige präcis tanker.
Alt dette som man synes at man ska nå, kan jo faktisk vente. Det er heller ikke noget andet end bare tanker, som man selv har sat op og som fungerer som regler og ambitioner, som engang imellem er uopnåelige.
Det var lidt tanker fra mig, pas nu på dig selv og knus fra mig.

Mette Lykke sagde ...

Kære Irene.. Det sætter jeg mit håb til, at det er bedre i morgen.

Kære samtaler..
Tak for at du deler dine erfanger med mig, jeg må acceptere at det sådan det er for tiden, men det er lige det som er svært, jeg stiller jo store krav til mig selv, derfor er jeg der hvor jeg er med mit Posttraumatiske stress syndrom..
Åh ja jeg har ikke været sygemeldt i snart 2 år fordi alt er som det skal være.. Men jeg vil så gerne være ok i forhold til mine nærmeste..
Jeg vil sætte fokus et andet sted, tak for dine gode råd, de kan bruges..

Madame sagde ...

Kære Mette, jeg håber, du kan bruge Samtals kloge råd og har det bedre nu.
Tænker på dig, varme klem ...

Pernille på 1. sagde ...

Kære Mette Lykke

Jeg håber at det hjælper dig at komme ud over markerne !

Pyt med at du ikke kommer igang med noget, du skal bare passe på dig selv og måske er dagen i morgen meget lysere.

Klem og mange tanker til dig Mette !

Losarinas mor sagde ...

Jeg ved godt, hvor svært det er.
Samtaler giver faktisk et fint råd. Accept tror jeg er nøgleordet. Du bliver pine død nød til at acceptere at det er sådan lige i dag. Een dag af gangen. Og det ER svært :-)

Mette Lykke sagde ...

Kære Madame.
Tak for dine søde ord de varmer.

Kære Pernille.
Jeg syntes det hjalp meget at få det sagt højt, endag meget højt kan man sige når det er her på bloggen.. Tak for dine ord det gør godt.

Kære Miri.
Ja.. en dag af gangen, det er et godt råd.. Tak for din forståelse, det varmer.

Janne sagde ...

Kære Mette, hvor er det godt du stadig kan skrive og give udtryk for hvad der rør sig, jeg vil sige dig din blog inspirer mig og skubber mig igang når jeg sidder fast i en mørk dal. Jeg kommer til at tænke du engang skrev at din første psykolog sagde til dig du skulle ud 2 timer hver dag, så lyset kunne komme ind. Såre enkelt og nemt, og alligevel så uoverkommeligt. Hold fast i lyset og sæt alt på stand by indtil batterierne er ladet op igen. STORT kram

Anette sagde ...

Håber du havde en god tur ud over markerne sammen med hundene. Jeg kender godt til "trælse dage" - dog på lidt anden vis end dag. Jeg håber ligesom de andre her at det ser lysere ud i morgen. Masser af hilsner og knus

Mette Lykke sagde ...

Kære Janne.
Åh hvor er du sød, og tak for dine ord, og vores samtale det hjælper det hele.

Tak Kære Anette.

Det gule hus sagde ...

Ja også jeg kender de dage. Men RESPEKT for din humor, netop her.

Mette Lykke sagde ...

Kære Gule hus.
Uden humor kan det da gå helt tosset..:-))