søndag den 30. august 2009

Lidt skal der ske!

Lidt skal der skal her i huset, selvom vi begge er utrolig flade i denne weekend..
I går lavet vi absolut ingenting, så et lidt Tv og puslet rundt.. Ja.. jeg strikket selvfølgelig og var ude og gå med hundene..

I dag har jeg fået ryddet op i køkkenet, og hældt mit urte salt på glas, bagt en brunsviger og lavet en gryde million bøf.. Søren skal køre på arbejdet i aften ved 18 tiden, og så er det dejligt at maden er nem.. Det er i det hele taget rart at alt er nemt fortiden.. Sådan må det være, når det ikke kan være anderledes..

Et lang bad er tiltrængt og bagefter vil jeg gå en tur, det skal jo til.. Når jeg kommer hjem igen står den på sofa, strikketøj og brunsviger lige til kvalmegrænsen.


7 kommentarer:

Madame sagde ...

Uhm, hvor ser den lækker ud den brunsviger, Mette! Ha' en dejlig søndag med kage, strikketøj og hygge :-)

MissMuffin sagde ...

Lyder bar som en perfekt weekend:)
Kan i nu have en dejlig gåtur:)

Samtal från min trädgård sagde ...

Godt at du gör lige det, som du har lyst til og så kage ovenpå det! Det kan ikke väre bedre!

Janne sagde ...

uhmmm ja langsom Søndag er da skønt engang imellem, jeg har nydt at være hjemme og kigge på mine gaver, tusinde tak...... Jeg kan næsten ikke få vesten af igen. Tænk dig Simon havde købt og plantet en palme til mig i haven så nu behøver jeg ikke rejse så langt.*SS* Dine gaver blev beundret og nydt jeg er blevet bedt om at det er muligt at lokke en opskrift ud af dig på fedtfattige muffins*S*? jeg er ved at være rejse klar. nyder bare stilheden inden jeg skal på farten igen kærlig hilsen herfra hjemstavnen

Anette sagde ...

Ja nogle gange er det tiltrængt at tempoet ikke er så højt. Sådan er det bare! Også her hos mig! Vejret indbyder ikke til en masse udendørs aktiviter så jeg holder skansen på sofaen :P Håber du nyder søndagen på sofanen. Knus

Pernille på 1. sagde ...

Ja se brunsviger det er noget vi kan forstå her på Fyn :) jeg har dog bagt gulerodskage :)

Knus

Ida sagde ...

Den ser godt nok lækker ud... det er godt nok ved at være nogle år siden, at jeg sidst har fået brunsviger. God aften!