fredag den 3. juli 2009

Der er ikke så meget....


Der er ikke så meget at sige i dag...
Andet end sommer og vand, og det er jo bare helt skønt..

Jeg har været på stranden med hundene og de har badet og svømmet efter pind...
Vandet er næsten for varm, det måtte godt være meget køligere efter min smag..

Søren er vendt hjem fra havet, og vi sidder lige nu og venter på at isen bliver blød, så den kan komme i skåle og blive slubret i sofaen, til en eller anden fredags film er glemt i morgen..

8 kommentarer:

Far og Winnie sagde ...

Hej I to ! I behøver vist ikke vente længe med den is, men det lyder da dejligt med en hyggestund i sofaen på sådan en dejlig aften.
Godt Søren er kommet hjem igen, vi er spændte på at se nyerhvervelsen.
Nu vare det ikke længe før vi pakker tasken og kommer til øen.
Vi var jo på bakken i går, og spise, før vi gik til cirkusrevyen, det var alle tiders, jeg tror ikke vi tidligere har oplevet så god og fantastisk sjov revy, vi grinte fra vi havde sat os, til vi forlod teltet igen. Vi gik en lille runde på bakken der efter for lige at falde ned.
I dag har der været loppemarked i Stefans børnehave, og jeg havde lovet ham at kigge forbi. Jeg støttede den gode sag ( de spare sammen til en pc) med at købe to fine potteskjulere.
Nu er dagen ved at være forbi, alle vinduer står åbne, og solsorten laver en frygtelig larm, så jeg må lige ud og se om der er en skade i nærheden.
Sov godt, ses snart.

Anette sagde ...

Jeg må indrømme, at jeg er en af dem, der efterhånden længes efter en LILLE regnbyen der kan friske luften op og vande græs og planter. det trænger vi til. Men altså kun en LILLE byge - om natten helst :P God fredag aften.

MissMuffin sagde ...

Lyder som i bruger sommerdagene helt som man skal med ture i vandet og kølig is:)

Lavendel sagde ...

Lige påvej til et morgenbad med hundene, de går nu ikke i! Men her er vandet frisk og ikke så varmt, kan hænde Kattegat er koldere end i Sydhavet? God dag!

Janne sagde ...

kære Mette, Det lyder fantastisk dejligt med tur på stranden og så hjem i sofaen med is og Fredagsfilm. Du forstår at skabe hygge og god stemning, jeg nyder stadig godt af min uge på Ølejr, og glæder mig meget til d. 24. Jeg kan i du snart får gæster igen, hils og ønsker jer allesammen nogen dejlige dage kram til jer alle

Huset i Hou sagde ...

ÅÅh... Mette... ja der er ikke så meget andet at berette andet end at vejret er skønt og hyggen er skruet op på max - så dejligt at høre, at i hygger jer. Din båd må være 'landet'i Hals nu?

Madame sagde ...

Det lyder hyggeligt - jeg håber, I så en god film, som du stadig kan huske ;) Vejret er ikke til ret meget andet end at lave ingenting, og en tordenbyge måtte gerne rense luften, sent i går aftes havde vi 30 grader indendørs ;o)

Dejlig dag til dig!

Manna sagde ...

Fornuftigt med is og en god film, andet orker man jo næsten ikke.
Søde så ophæng du har og helt sikkert hjemmegjorte.