torsdag den 16. juli 2009

Den pokkers maskine..

Nu lakker min fars og Winnies besøg mod enden.. Sådan en uge går utroligt stærkt, der er så meget man gerne vil vise, gøre og snakke om. Vi har nået meget, og jeg er helt sikker på der er flere oplevelser her, til en anden gang...

Dagen i dag er gået ved symaskinen, Winnie var så sød at tilbyde sin hjælp ved den pokkers symaskine, jeg er ikke gode venner med den, jeg får en kæmpe hedetur fra den kommer frem af gemmerne til den finder sin plads igen i den mørkest krog i huset..

Med meget hjælp fik jeg syet en pose til plastisposer og en strandtaske... Py-ha inden tasken var færdig måtte jeg kaste håndklædet i ringen, jeg var våd og opkogt som en bokser, der lige havde forladt ringen... Jeg tabte kampen til den pokkers maskine igen...


Kurven her med malet sten så jeg på en trappesten i Ærøskøbing...

9 kommentarer:

Anette sagde ...

Jeg har såmænd ikke en gang en symaskine ... men det har min mor og min svigermor :D HVor er de sten flotte. Rigtig god fredag.

Madame sagde ...

Åh, det var synd - men kunne Winnie ikke lære dig at bruge symaskinen, så du selv kan en anden gang?
Jeg købte min sysmanskine, da jeg var 17 år, og det kører stadig perfekt, selvom det ikke er så tit, jeg tager den frem. Det bedste ville være, hvis man havde plads til, at den altid stod fremme.

Vivi Aggergaard sagde ...

Ang. de sten.. så er det hyggeligt at sidde og fedte lidt med noget maling.. hvad med en sten-male-hygge-fnise-dag når der er lidt mere ro på igen...? bare en ide... rigtig go dag til jer...

Losarinas mor sagde ...

Øv, du ikke fik knækket symaskinen...Vejret var også for varmt !

Mette Lykke sagde ...

Kære Anette.
Jeg ville så gerne lære det, jeg må prøve igen en anden, hvor overskudet er i top.

Kære Madame.
Ha ha, jeg har plads til at have min stående på et bord, men den skal gemmes langt væk.

Kære Vivi.
Det er en rigtig god ide.. I næste uge har jeg ingen gæster, så vidt jeg ved.. God da til jer i Dunkær.. Hvis vejret bliver godt, og I har tid og alt det der, kunne vi sejle en tur..Det tror jeg din ynglings mand vil syntes om.

Kære Miri.
Nej. men jeg prøver igen...

Janne sagde ...

suk hjerte brist ikke ......... du har så mange fantastiske evner,uden teknik. jeg er sikker på Winnie gerne kommer og kører maskinen for dig i ny og næ. stil den frem på bordet i det lille værelse ovenpå så skal du nok blive gode venner med den en dag. Jeg har endnu ikke oplevet der var noget du ikke kunne lærer. DIg har pappa Jørgen da været heldig med

Vivi Aggergaard sagde ...

Kære Mette .. I næste uge er vi af øen et par dage.. og så kommer min svigerfar og kæresten sidst på ugen... det med en sejltur.. jeg ved det er lige noget for Ivan.. det er ikke noget for mig.. har det bedst på land... der kommer jo heldigvis flere uger end bare næste uge..
knus Vivi.. som ryder op.. og det er da lige det jeg helst vil...

Anonym sagde ...

Kære Mette
Så har vi snart ferie, (uge 30, 31 og 32). Vi har jo også fået ny båd, så vi håber, at vejret er til at vi kommer til Ærø i år. Og måske kommer Fru Andersen også med.
Vi savner jer.

Knus og kram
Tom, Sally og Eva

Mette Lykke sagde ...

Kære Janne.
Tak min gode veninde.. For opbakning og ros..

Kære Familien Plum Andersen.
Det lyder ski da dejligt, at den nye båd skal til Ærø..
Jeg glæder mig til at få besøg af jer.. Jeg håber Fru Andersen kommer med.. Det kunne være så skønt at se hende igen... Jeg har ikke set Fru A siden jeg flyttet..
På snarligt gensyn..