Jordbærene har jeg skyllet og skåret ud i skiver, drysset dem med rørsukker og tilsat 2tsk fulde
crema di balsamica... de står og trækker imens der plukkes hyldeblomst skærme.
Pandekage dejen laves af
2dl mel
2 æg
½ dl mælk
1spsk flormelis
1 tsk salt.
Skærmen dyppes i dejen og steges i olie..
Hold i stilken når du steger dem i olien til de er brune og sprøde..
14 kommentarer:
UHM!! Det lyder bar lækkert!!
Steger du dem så bar enkelvis i en grydefuld varm olie?
uhmmmmmmmmm...lækkert...
Ja en hyldeblomst skærm af gangen..
Du skal prøve det, det smager bare SÅ godt, men det er ikke mange dage om året, vi har fornøjelsen.
Jeg plejer at lave det til midsommer men i år må hylden være tidligt på den.
Hvad? Er der allerede hyldeblomster. Ih altså, det går næsten for hurtigt.
Det ser lækkert ud, og underlig nok har jeg endnu ikke smagt det!
mums...er der bare at sige.. det er ligesom at "spise sommer"... og smager himmelsk...
Mums, hvor ser det lækkert ud!;-)
Uhm det ser bare lækkert ud. Vi har lige snakket om at vi skal ud og plyndre et hegn her i weekenden, jeg pljer altid at lave saft
Det lyder utroligt lækkert - det har jeg aldrig prøvet at lave. Tak for en god idé ;o)
Det lyder rigtig lækkert. Det kunen jeg godt tænke mig at smage :-) God onsdag.
Hej Mette ! Det er da en ny opskrift, der var en gang hvor vi havde en fondu grude på bordet med smeltet chokolade, hvor vi dyppe de hyldeblomsterne i, eller er det så længe siden, at jeg husker forkert ?
Håber du gemmer lidt til Søren, for du har vel ikke tænkt dig, at sidde og smovse alene.
Det ser dejligt ud, velbekommen.
hilsen Far og Winnie
det lyder godt nok dejligt. Jeg må lige en tur i haven for at se, om vores er på vej. Man bliver jo helt sulten!
Uhm, uhm, uhmmmmmmmmmmmm - det ser bare skønt ud.
Jeg har faktisk aldrig smagt det, men tit ønsket mig at smage det.
Det bør jeg vist snart få gjort noget ved.
Knus Hanne
Kære Alle.
Prøv det før det er for sent..
Søren var hjemme og fik hvad han kunne have i maven. :-)
uhm jeg har prøvet det på en FDFlejr lavet på bål :-)
Send en kommentar