tirsdag den 10. marts 2009

Solskin og fuglesang.

Solen skinner fuglene synger, og hvem kan ønske sig mere, jeg kan ikke !
I morges spiste jeg en portion havregrød, det skulle være så sundt, og jeg gik også 2 timer på en omgang grød. Buster og Sofus var fyldt med energi efter dagen i går, hvor de var alene hjemme og det styrtet ned.....
Der er meget vådt alle steder, og mine tæer glæder sig efterhånden til at slippe ud af gummistøvlerne....... Der var fuglesang over mark og enge, men jeg er ikke dus med himlens fugle. Ok nogen kender jeg, men jeg kan se se eller høre om det viben eller lærken, det må jeg have styr på.

Det er ikke mine krokus, men min nabo Petra der har denne skare stående ved sin havegang.

9 kommentarer:

Pernille på 1. sagde ...

Hej Mette Lykke jeg er sikker på at det grød er sundt når man kan gå to kilometer på det. Det er ´nogle dejlige billeder
God dasg

Anonym sagde ...

Hej Mette ! sikke nogle pragtfulde billeder, også selv om det ikke er dine egne !!! Du er heldig med hensyn til solen, jeg tror din ø er forfordelt, den er ikke meget fremme her.
Jeg har været til maling i dag, men der er lang vej endnu, men det er hyggeligt. Jeg skal hente Stefan i børnehaven i eftermiddag, og han skal have sin livret nemlig rissengrød. Senere køre jeg ham hjem, så han kan blive puttet i sin egen seng. Glæder os til nye billeder i morgen.
Stort knus fra Far og Winnie

Anette sagde ...

Dejligt med solskin og sang fra fuglene ;) Jeg glæder mig SÅ meget til sandalerne kan findes frem - men der går vist lige lidt tid endnu. Smukke krokus!!

Mette Lykke sagde ...

Jamen Pernille da, jeg gik 2 timer det svare nok til 10 km. :-0
Men så var jeg også skrup sulten og træt...

Kære Winnie her har det været helt forårs agtigt. I må have en hyggelig dag med Stefan, jeg sender hans trøje i morgen.

Mette Lykke sagde ...

Du har helt ret Anette, det bliver skønt at få fusserne luftet.
Ja Petras krokus er meget smukke, hun har boet der i 40 år, så kan man jo godt have mange.:-)

Marina sagde ...

Å ja det er sådan krokus skal se ud. Jeg glæder mig helt vildt til mine står i sådanne tæpper om et par år.

Mette Lykke sagde ...

Min nabo Petra har boet der i 40 år, de har haft garterri,på marken lige uden for min dør. det må være mærkeligt at det hele er væk.

Ågot sagde ...

Lærken er en lille fugl, som svæver højt oppe i himlen og kvidrer helt vildt. Viben er en stor sort fugl med hvid bug. Den vil helst være, hvor der er vådt.Den ankom til Flynderupgård for ca. 10 dage siden. Den siger viip viip. Lærken triller bare. Sikke meget jeg ved om fugle! Hvem skulle have troet det? Suk. Nu er det snart forår. Så kommer vi snart.

Mette Lykke sagde ...

Tak for lidt fugel viden kære Ågot.
Du er da en ren ornitolog..
Ja.. det akn ikke vare så længe før i kommer på besøg:-)