mandag den 16. marts 2009

Sig appelsin.


Jeg har ikke brug for at sige appelsin i dag, for at få smilet frem, det kommer helt af sig selv, og det er jeg taknemmelig for.....Jeg har fået et appelsin træ af Søren, og det skal jeg have plantet i en krukke, stedmoder blomsterne skal også i potter, og så er der den rabarber som venter på at komme i jorden. Hvis solen titter frem i dag, er jeg den der tager havehandskerne på.

Jeg kan mærke at min krop og mit sind, stødt og roligt bliver fyldt op med energi. Jeg føler mig let til mode i dag, og det er bare så dejligt...

Det mærkelige er, at når alt det tunge letter, kan jeg først mærke hvor tungt det har været..
.
Jeg er begyndt at tage min nye medicin, jeg ved ikke om det er den der letter, men jeg tror på det, og tro kan jo flytte bjerge, så måske kan troen også flytte på mig.

8 kommentarer:

Anette sagde ...

Lyder skønt med en have-dag. Skal et appelsintræ stå meget i solen? Jeg håber dit medicin begynder at hjælpe. Ja tro kan flytte bjerge! Rigtig god mandag.

Madame sagde ...

Det lyder så dejligt, at du føler dig bedre tilpas! Og med sådan nogle planter får humøret lige et hak opad.
Skal appelsintræet stå indendørs?
Ha' en dejlig mnadag ;O)

johanne sagde ...

Jeg så appelsintræer, da vi var i Netto i formiddags, men købte intet. Hvordan skal man behandle sådan et?

Anonym sagde ...

Hej Mette ! Det var godt det blev et appelsintræ Søren valgte, for jeg har nemlig også set nogle fine citrontræer, men de er nok ikke så "søde" som dine appelsiner, er der ikke noget om at man kan få en appelsin i sin turban, det skulle betyde lykke, så det håber vi. Det er dejligt for dig, hvis den nye medicin kan hjælpe dig over de svære stunder, så du igen får modet tilbage, og kan nyde din tilværelse med alt det dejlige du har på øen. I dag har det ikke været plantevejr her hos os, men det skulle det blive i morgen, så vi får se. Din far er allerede ude at pudse bilen, så naboen kigger en ekstra gang !!!! han tror han ser syner. (en ny bil ). I aften skal jeg lige en tur i frimærkeklubben og i morgen skal jeg til maling, der er vist kun fire gange tilbage. Hils Søren når han ringer, og et godt stort knus her fra Farum.

Mette Lykke sagde ...

Anette.
Det er bare så dejligt at vågne af vinter dvalen.
Masser af lys og vand skal appelsinen have...
Jeg har lige læst de er svære at passe, så det er nok ikke noget for mig jeg må gøre mig umage.

Mette Lykke sagde ...

Madame.
Det kan stå ude om sommeren, men tåler ikke frost, om vinteren skal det stå lyst og koldt.. Uha det er vist en hel videnskab.

Mette Lykke sagde ...

Johanne.
Det er købt i Netto for 80.kr. Så det er ingen katastrofe hvis det går ud...

Mette Lykke sagde ...

Farum..
Ja det var godt at det ikke var sure citroner. Han tænker på når han tænker på sin kone.:-)))