onsdag den 11. marts 2009

Nænsom.

Jeg har brug for at være lidt nænsom ved mig selv her til aften, jeg har lavet en god kop kaffe med friskmalet bønner og anrettet en rest blåbær crumble med cremfraise....

Jeg har været hos min læge, for at få ny medicin.. Hjernemanden anbefalet mig at skifte, han sagde at det ikke er den bedste medicin jeg fik, og at der findes anden farmika som kan hjælpe mig bedre... Han havde været så sød at skrive en liste, men min lægen syntes ikke det var noget han ville lægge ryg til.. Jeg blev så henvist og jeg ringede og skal ringe igen på fredag... Alt så godt.

Jeg var bare så parat til at nu skulle der ske noget, måske er det foråret for jeg helt klar til at starte nu... Lige nu.

Jeg blev helt slået ud, og fik et panik anfald, blev iskold og kunne ikke trække vejret, eller få skulderne ned... Jeg måtte pakke mig ind og lægge mig i sengen.. Søvnen kom og efter et par timer, var jeg klar igen til at gå ud i lyset....

Lyset heler, men mørket puster på såret.
Nu er jeg helt ok igen...
Med lækkerier, en god fim, og starinlys vil jeg slutte denne dag, da jeg i forvildelse have bildt mig ind at min situation kunne ændres på en formiddag..
Ak ja, det var nok et udslag af forårs kuller.

10 kommentarer:

Bambi72 sagde ...

Jeg bliver så ih, så åh, så irriterende... På læger....
Jeg går ud fra at det er manden på bakken, du har fået en henvisning til... Så du kan få den rette medicin....

Anette sagde ...

Ja man skal være god ved sig selv. Så du fik ikke noget nyt medicin i dag? Medicin er godt for noget og skidt for andet synes jeg - men i de fleste "tilfælde" uundværligt. Godt der bliver holdt godt øje med dig. Det lyder ikke rart med det panikanfald - har prøvet det i forbindelse med lave blodsukre - det er ikke spor rart. Jeg har kun fulgt med her ganske kort tid så jeg kender ikke helt til din baggrund for det men sender dig de bedste tanker og hilsner!

Mette Lykke sagde ...

bambi:Ja. det er manden på bakken.. Og det er ferdag lige om lidt..
Det går fint nu, heldigvis.

Tak Anette. Jeg syntes det er dejlig at du følger med her hod mig.. Jeg har post traumatisk stress syndrom, efter et arbejdesliv som socialpæpagog og Nogle år som leder..

Hanne's verden sagde ...

Hej Mette Lykke
Jeg er ked af at høre, at du lider af PTSD. En barsk sygdom. Men det lyder som, at du har nogle redskaber til at skåne dig selv, når det er svært.
Jeg håber, at du nød eftermiddagen og at foråret bringer noget godt med til dig.
Kh Hanne

Madame sagde ...

Hvor er det dejligt, at du har fundet ud af, lyset og naturen er godt for dig. Jeg har det præcis ligesådan. Jeg håber, du sammen med dine læger finder den bedste medicin til dig, så du både øler dig tryg og godt tilpas.

Varme hilsner :O)

Mette Lykke sagde ...

Kære Hanne.
Ja det er ikke for tøse drenge..
Jeg øver mig i at leve med det, men nogen gange er det bare for svært.

Mette Lykke sagde ...

Tak Madame.
Ja naturen er balsam for sjælen, og jeg har efterhånden fundet mange nye veje til at leve med min
PTSD..

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg er glad for at läse, at du finder vejen alligevel. Det giver håb om at alle vi andre også skal finde vejen. En gang imellem går man tilbage, men aldrig til rude 1 som tidligere.

Mette Lykke sagde ...

Nææ helt frmme i skoen kommer jeg nok ikke mere, men jeg vil være tilfreds med de livsvilkår jeg har.
Og der meget at glædes over...

Marina sagde ...

Mange kærlige tanker her fra Fejø.