mandag den 9. marts 2009

Manden på bakken.

Mandag morgen, det regner lige så stille og jeg skal til Svendborg.

Arbejdsskade styrelsen har bedt om yderligere kommentarer til min udredning, så jeg skal besøge hjerne manden på bakken i Svendborg. Jeg er rimelig rolig og afklaret med besøget, spørgsmålet de har stillet er nemt at besvare.

Ja.. jeg har ikke været i stand til at arbejde siden overfaldet i december 2007, mine symptomer såsom træthed, koncentrations besvær, uro osv, er nærmest uændret. Det som har ændret sig er at jeg er blevet lidt bedre til at leve med det. Men det er altid smertefuldt at få ribbet op i det, og det skal der gøres i dag, godt og grundigt
.
Jeg må se om jeg kan få en dag ud af det, der skulle nok blive tid til at se lidt på Svendborg inden jeg skal med færgen hjem igen til min forudsigelige hverdag og faste rutiner igen.


6 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder uhyggeligt, at du har været ude for et overfald!
Jeg håber inderligt, at udredningen ender med, at du får al den hjælp, du behøver. Held og lykke i dag ...

Mette Lykke sagde ...

Det var dråben til det fyldte bæger. Efter et arbejdslivs som socialpædagog.Den hjælp jeg har brug for er, at de anerkender min arbejdsskade, så jeg kan få afklaring og forhåbentlig finde den ro, jeg har brug for. Det skal nok gå :-)

Bambi72 sagde ...

Giver dig lige et stort KRAMMER med på vejen

Mrs Cakeaholic sagde ...

De varmeste tanker til dig i dag søde Mette Lykke, jeg ønsker dig alt godt og at du vil få det du er berettiget til, så du kan finde fred i sindet og komme videre.
Jeg tænker på dig og sender dig mange store knus med på vejen.

Mette Lykke sagde ...

Mange tak for knus og tanker, det varmede på en våd dag, men øjnene forblev dog tørre.

Marina sagde ...

Jeg får lyst til at sende dig blomster eller blæse en god vind din vej. Mange knus til dig. Jeg ved du vil finde de veje du leder efter.