torsdag den 5. marts 2009

En af de dage.

I dag er en af de dage, hvor al energi har forladt mit sind og min krop. Bare tanken om de ting jeg gerne ville have fra hånden i dag, føles som skulle jeg forberede mig til at bestige høje bjerge.
Min indre liste over to do bliver kortere og kortere for hver time der går. Ikke fordi, jeg for det gjort, men fordi jeg sletter det.... Sådan er det bare i dag, det er ikke min dag.


Postbudet kom med en hel kasse fyldt med sommer...
Gladiolus, dahlia, ranunkler og franske anemoner i små brune knolde. Breve med frø, som skal blive til solsikker og ærteblomster og meget ,meget mere. Og så en rigtig levende rabarber plante, jeg drømmer allerrede om tærter og grød med mandelslitter og iskold fløde.
Det var ski`da herligt.

På gåturen i dag fandt jeg juleroser, som blev plukket og kom med hjem. Jeg syntes de se så smukke de mørk lilla blomsterhoveder og de lilla stilke.
Jamen......... jamen der var jo ting og glæde sig over i dag også, om et par timer kommer Søren hjem og så er det weekend....Nullermændene og resterne fra køkkenmaleriet løber såmænd ingen vejene.
Tusmørket er snart på vej og jeg kan tænde stearinlys, som vil kaste er nådiget lys over det som ikke blev gjort i dag...
Og jeg siger til mig selv måske i morgen...

9 kommentarer:

Mrs Cakeaholic sagde ...

Søde Mette Lykke, op med humøret, selvom dagen ikke var din i dag, er der meget at glæde sig over, din Søren kommer hjem, det er weekend og du ha plukket den mest yndige buket forår ind i stuen :-)
Og hvis det kan hjælpe dig, så nyder jeg at læse din blog hver eneste dag.
Knus og god weekend til dig og Søren.

Anette sagde ...

Sikke en skøn pakke du har fået med posten i dag. Det lyder skønt med alle de blomster. SIdste år prøvede vi for første gang at ha ærteblomster - det skal jeg bestemt ha igen i år. Håber din dag i morgen bliver bedre mht energi. De dage kender jeg godt. God aften til dig

Mette Lykke sagde ...

Kære Mrs Cake.
Tak skal du have. Og ja det hjælper altid at glæde andre, og i morgen er en god dag.:-)

Mette Lykke sagde ...

Kære Anette.
Jeg glæder mig også meget til ærteblomsterne, man kan lave de fineste buketter, og det siges jo fler du plukker, jo flere kommer der. :-)

Madame sagde ...

Åh jeg kender sådan nogle dage, som du fortæller om. Men som regel ser man anderledes på det hele dagen efter - og det håber jeg, at du nu gør. Dine juleroser er utroligt smukke, og det må være dejligt at få alt det i jorden, postbuddet kom med.

Ha' en god dag ;-)

Pernille på 1. sagde ...

Mette Lykke, humøret og energien skal nok komme tilbage, nu venter der jo en dejlig weekend forude. Dejlig kasse du fik der med posten, og hold op hvor er de smukke de juleroser .) god aften til dig i stearinlysets skær

Mette Lykke sagde ...

Tak for jeres opmuntring..

Ågot sagde ...

Hej Mette. Jeg bliver helt "sulten" efter at komme til Marstal. Har haft travlt på job. Derfor ingen tid til at skrive. Nordsjælland er sendt i går! Sådan som du havde det i går, synes jeg at jeg har flere gange om ugen!! Nullermændene - dammråtterna på svensk - blir større og større. Men strikketøjet blir også større.

Mette Lykke sagde ...

Kære Ågot.
Herligt svensk ord..
I skal være så velkmmende, men er der ikke noget med ski og Østrig.
Jeg er spændt på at høre om dit strikketøj.
Knus fra Ærø