søndag den 1. februar 2009

Goddag februar


Jeg har taget lidt grene ind i stuen, jeg kan allerrede ane et grønt skær. Jeg syntes det ligne forsysia, men jeg er ikke sikker.
Ja. og så er det blevet februar
Inden vi flyttet til Ærø, og inden vi tog beslutningen om at flytte hertil, gjorde jeg mig mange tanker om, hvordan det ville være at bo og leve her om vinteren... Og i mine tanker stod januar som den månede der ville den sejeste at komme igennem.. Når jeg nu kigger tilbage, gik det jo rigtigt fint.
Det har været mørkt, men det er det jo allevegne, jeg er heldigvis ikke mørkeræd, og jeg føler mig overraskende tryg her, selvom jeg er alene 4 dage om ugen.
Nu siger jeg goddag til februar og ser frem til hvad den kan bringe mig af oplevelser, i mit liv som øboer.

4 kommentarer:

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Det er så dejligt at læse at Januar ikke var så slem. Vi var også spændte på det med vinter og Ærø - men vi elsker alle årstider på denne ø... her er plads og tid til at leve og kunne følge med.. mange knus fra Søby

Mrs Cakeaholic sagde ...

Det må være meget specielt at bo på en lille ø, men sikkert også hyggeligt og rart....Og så er der jo vand hele vejen rundt, det er jo et kæmpe plus, jeg elsker vandet.

Fru Lipka sagde ...

Det lyder som om ø-livet er dejligt - på trods af skepsis. Det lyder, som om det var den helt rigtige beslutning :o)

Madame sagde ...

Det du fortæller minder om os, der flyttede på landet for 11 år siden. Man vænner sig til mørket - og jeg gætter på, at I nu nyder at bo på Ærø hele året rundt :-).