lørdag den 24. januar 2009

Budt ud !

I aften skal vi til middag hos vores naboer, det vil sige de bor ikke lige ved siden af, men oppe på hjørnet.. De har en meget fin japansk inspireret have, med små vand løb, palmer, bonsai træere og mange fine små detaljer..

Det bliver rigtigt hyggeligt at komme på besøg, og Buster og Sofus skal også med, Steen og Anita har selv to hunde og en kat.
Åhå kat... Jeg har ikke sagt det til Buster...Han er jo en meget stor katte elsker, men forstår ikke at viser sin kærlighed på en ikke særlig kattevenlig facon...

Hallo mis, her kommer jeg i fuld fart, med masser af lyd på.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Test

Anonym sagde ...

hej. mette og søren. der er dejligt ud hos jer på øen. man får virkelig lyst til at besøge jer. vand på alle sider, hvor herligt. hundene trives, det tror jeg på, men er det ikke en hund af samme race som buster? den er vel yngre? og hvad med søren, hopper han også rundt på øen ligesom hundene eller hvad? lyset må være usædvanligt smukt om aftenen, når solen går ned. kan I se ned til horisonten, når solen forsvinder? vi savner jer, når vi kommer til at snakke om vore sejlture. en sådan eneboer tilværelse på en ø, ikke for langt væk fra civilisationen, er befriende for sjælen - har vi ret? bare Herning havde vand på tre af sine sider, så ville det tage længere tid før vi fik taget os sammen til at besøge jer. spøg til side. vi glæde os til at besøge jeg med alle hundene - hvad med en kennel med ærøhvalpe. kom ikke og fortæl os, at vi ikke har fantasi på jeres vegne. og hvad med Christoffer og de øvrige i familien - nå, det må vi tage når vi ankommer til hundeøen. hilsen Ulla og Robert.

Madame sagde ...

Jeg håber, I havde en rigtig dejlig aften! Det er da en fantastisk have, jeres venner har, med vandløb og bonsaitræer :-)