tirsdag den 23. december 2008

God morgen.

Jeg har kilet mig ned i et hjørne, af sofaen i køkkenet.... Jeg sidder med min kaffe og strikketøjet og nyder at høre at det pusler i huset af morgen liv....

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Mette
Jeg sad lige og tænkte på jer skøre øboer, og måtte lige ind og kigge på din blog
Der er rigtig dømt hygge på Ærø kan vi se. Her er vi ved lægge stresseriet bag os, Sally har dog lige haft noget feber, men er frisk nu og glæder sig til i aften på Lappen.
Mange kærlige hilsner til dig og Søren, og en rigtig glædelig jul.
Sally,Eva og Tom

Anonym sagde ...

Hej mette! I ønskes alle en rigtig dejlig jul. Så er sidste pakke åbnet - snøft! snøft! Jeg er rigtig glad for tasken den er bare lækker! Jeg har allerede modtaget flere bestillinger på vanterne - det må vi tale om efter jul!! clauses søster har efterlyst at du sælger dine ting over nettet - det var måske et nytårsfortsæt at få det op at køre!!
Tak for julekortet det nåede lige frem i tide.
Her er træet pyntet- med vanille kranse og hundekiks! hængt op med det bånd jeg fik af dig forleden. Det er blevet rigtig hyggeligt. Bordet er dækket og anden er snart færdig, så nu mangler jeg bare at komme ud på juletur med Freja.
Ha´en rigtig hyggelig aften.
de kærligste julehilsner - Charlotte

Mette Lykke sagde ...

Glædelig jul til Jer..
Håber Sally blev glad for bærhuen.

Mette Lykke sagde ...

Det juletræ kunne jeg godt tænke mig at se.. det lyder meget krativt.. Ja.. nu er der ikke flere pakker..Men det har været super skønt og hyggeligt så længe det varet.. jeg har fået så mange fine, gode,sjove og dejlige ting.. Også til hundene.. Og fuglene ikke at glemmme.. Den fine kortholder er jeg meget glad for...