onsdag den 31. december 2008

Den sidste aften.


Jeg er ikke dronning, men jeg har da mit eget lille kongerige her på Strandvejen.
Vi er kun os selv i aften, og det passer mig rigtigt godt... Vi har spist oksemørbrad fra vores halmø ko, og det smagte himmelsk... Egentligt havde vi planlagt at vi også skulle have hummer suppe og creme Brüel til dessert. Men vi har ikke lyst til så meget og spise og heller ikke til at tilberede det. Et glas champagne, russisk tror jeg det var, fik vi til nytårs talen og det bekom mig vel...
Jeg er ikke så begejstret for nytår, jeg bliver lidt vemodig over året er slut.. Og særlig i år, hvor jeg ikke ved hvad det nye år byder.... Jeg vil tage det i det tempo det kommer...Siger jeg så til mig selv.

Jeg syntes ikke det var det store Dronningen havde at sige i sin tale, men det kendetegner nok året meget godt. Det glæder mig meget at hun nævnte de Danske soldater i Afghanistan og Irak.
Vi er jo en nation i krig, vi har soldater der kæmper for demokrati der nede, og der er alt for mange der ikke kommer hjem igen.... Jeg går ikke ind for krigen, men når det nu er sådanne, skal vi også vise dem respekt... Jeg har dyb medfølelse med de familier der har mistet en far, søn, ægtemand eller ven.
GODT NYTÅR.
Til alle...... må det blive et godt og udviklende år.

Tak fordi i har lyst til at kigge med her på min blog, det glæder mig meget at få jeres kommentarer.

3 kommentarer:

johanne sagde ...

Vi er også kun os selv i aften, og det er lige præcis sådan, vi helst vil have det. Her har været hurlumhej nok i julen, og nu er tiden til genopladning.

Lige nu ser jeg lidt fyrværkeri langt væk, men ellers er her dejligt stille. Og nu skal der ses James Bond i fjernsynet, og stilles slik frem på bordet :-)
Godt nytår.

Vivi Aggergaard sagde ...

Også godt nytår til jer på Strandvejen.. Ivan og jeg er også os to alene her i Dunkær.. vi har som I andre også fået nok af den gode julemad og derfor har vi fået en portion æbleflæsk.. et par glas champagnelignende noget kl. 24 og lidt knald udenfor lige efter midnat.. vores "slik" har været popcorn og clementiner..
Vi har hygget.. jeg har strikket ... og det har været stille og roligt...

Godt nytår endnu engang..
Kh Vivi.. pt Dunkær

Anonym sagde ...

Существует такое что [url=http://seobabai.ru/progon-sajta-obyavleniya-reklamy]автоматическое продвижение сайта[/url] может значительно поднять свой доход в интернете