søndag den 30. november 2008

Kransen til advent

Jeg har i den seneste tid, haft saks og rygsæk med når jeg har været ude på mine ture med hundene.

Og plukket forskellige bær og stedse grønt, som der er kommet denne krans udad. Buksbom og kristtjørn havde jeg i haven...

Så nu hænger den her i stuen og ser smuk ud.


Nu venter vi bare på at mørket kommer, og teen er klar... Vi skal også lige prøve smage på kagerne fra julemarkedet i Ommel.3 kommentarer:

Dorte sagde ...

Dette er en prøve. Hilsen Dorte

Dorte sagde ...

Nu tror jeg jeg kan finde ud af det.det er ok at være i kbh igen.Det er osse ok st være på job igen.Idag har jeg lavet pandekager.det har bare regnet hele dagen her.hvor er det nogle flotte billeder du har taget.....Og nogle fine ting du har lavet...jeg savner allerede Ærø...men jeg kan tydeligt mærke at jeg er påvirket af roen der ovre fra...jeg er uden stress.ellers håber jeg osse at du er uden stress og uro og hurtigt får styr på det tåbelige job center...Karsten skal til Status qou koncert nu....dem gider jeg ikke at høre...jeg skal på sofaen nu skal jeg først på jop på fredag.Karsten skal se på en båd i Kalundborg i morgen hvis han køber den kører han den til Ærø med den med det samme.Nu må vi se.Ha det nu godt.Mange knus til vufferne og Søren.

Mette Lykke sagde ...

Ja jeg har været jule flittig... Der ser mørk ud oppe på Færgevejog jeg kan se huset savner jer...
Super hvis i finder en god jolle så vi på skovtur... til søs.
Knus.