torsdag den 30. oktober 2008

Onsdag.


Jeg er i gang med at male møbler, en slags lille reol hvor fjernsynet har sin plads. Den er ved at forvandle sig fra at være et trist lille fyrretræs møbel ,til at være en rød lækker sag, som passer perfekt til det maleri som min svorger har malet... Det er malet specielt til os, som indflytning gave. Og vi sætter stor pris på at betragte det, derfor har det sin plads over fjernsynet.... der hænger blikket jo tit.... jeg er spændt på at se det færdige resultat.

Det er skønt at have smukke ting og kigger på og denne blomst fryder også mit øje.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej mette
det er godt at se at du hygger dig på Ærø. Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme og besøge jer og se jeres skønne hus. Her i Valby går det godt, og jeg er meget glad for at bo her, jeg skal snart til jobsamtale i en børnehave, hvor jeg selvfølgelig håber at få jobbet. Du skal sammen med far endnu en gang have mange tak for den dejlige pakke, den blev jeg meget glad for.

Kærlig hilsen
Nanna

Mette Lykke sagde ...

Dejlig at du kigger med her på bloggen... Jeg krydser finger for jobbet... Det er nok bare et problem at du ikke er 18 år.. Vi glæder også til at du kommer og besøger os.
Knus.