tirsdag den 14. april 2009

Mig og trillebøren.

Nede i knæ, og med rumpen i vejret, sådan har jeg tilbragt det meste af dagen. Da jeg først var kommet ud, og i sving i haven, måtte støvsugeren blive i skabet og rod være rod...
Solskins vejret skal nydes ude..

Mirabelle træerne står i fuldt flor, og det er bare smukt, med smukt på.

De planter jeg har kæmpet med hele dagen, er jo smukke, men de vil så gerne dominerer det hele, og brede sig som det passer dem..
Jeg vil lige nævne at vi har været inde i naboens have og finde mælkebøtten og brændenælden i blomst...


Jeg har været i Ærøskøbing sammen med Anita min genbo og handle i Netto, der var mange mennesker i dag, som var sultne oven på påsken. Jeg er ikke..... så en kop te og en flad rugbrødsmad bliver min aftensmad...
Jeg tror jeg sover godt i nat.

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Og her har vejret været til indenddørssysler :-) men du har da været flittig

Huset i Hou sagde ...

IIIh... hvor ser det ud til at du har hygget dig i dag! havearbejde er bare så dejligt - og utroligt tilfredsstillende. Man kan jo se selv den mindste indsats.

Mette Lykke sagde ...

Ja.. Lene og nu er jeg træt på den gode måde:-)

Du har ret, det er tilfredstillende og jeg kan se forskel fra dag til dag der bliver arbejdet.. Det er sundt oven i købet..;-)

Madame sagde ...

Sikke flittig du har været! Nu er det min tur i dag - jeg bryder mig heller ikke om mælkebøtter overalt, selv om det er en køn plante. Heldigvis tror jeg, at vi har godt af al den motion :)

Mette Lykke sagde ...

Madame, det er godt for sjæl og krop... er det.

Pernille på 1. sagde ...

Hvor er du da bare flittig, det giver en dejlig naturlig træthed.

Ja det er utroligt at folk kan være sultne efter påsken, der blev da ellers handlet godt igennem inden

Knus herfra

Mette Lykke sagde ...

Pernille.
Jeg fik kun købt hundemad, de er jo altid sultne :))

Anonym sagde ...

Det er da nogle kønne planter du der har fundet, det er næsten synd at udryde dem. Din have skal nok blive fin med alle de kræfter du lægger i, I dag har det ikke være så varmt, det har blæste meget, så mon ikke din støvsuger er kommet ud af skabet !!!!
Ved 18. tiden skal vi mødes med Jane, Stefan og Kim på en restaurant her i Farum som hedder Tante Maren, hvor Kim giver en middag, da det hans fødselsdag, og bag efter køre vi hjem til Jane og drikker kaffe, og Stefan har sikket bagt en kage, det er han god til.
Far og Winnie ønsker dig god arbejdslyst.